Giriş Kayıt
Alfie Scopp

Alfie Scopp (99)


Oyuncu

Alfie Scopp, 01 Ocak 1919 London, İngiltere, Birleşik Krallık doğumlu oyuncu.

Doğum Tarihi: 01 Ocak 1919
Doğum Yeri: London, İngiltere, Birleşik Krallık
Diğer Bir İsmi: Alfred Scopp | Alf Scopp
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1983 64 Suç Oyuncu 4.7 27
1979 Macera Oyuncu 7.8 647

Damdaki Kemancı
1971 52 Dram Oyuncu 8.0 33,024
1964 45 Animasyon Oyuncu    
1964 45 Animasyon Oyuncu 8.1 16,546
1961 42 Korku Oyuncu 6.0 467
Film Altyazıları
Red Sparrow (6,212) Den of Thieves (2,834) Maze Runner: The Death Cure (2,536) Hostiles (1,946) Winchester (1,748) A martfüi rém (1,629) Bleeding Steel (1,557) 12 Strong (1,383) The Commuter (1,271) Submergence (642)
Dizi Altyazıları
Westworld (11,290) La casa de papel (7,467) The Big Bang Theory (3,465) Gotham (3,023) Supernatural (2,952) The Terror (2,719) Agents of S.H.I.E.L.D. (2,687) Arrow (2,068) The Flash (1,388) Vikings (1,386)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018