Giriş Kayıt
Alfie Scopp

Alfie Scopp (98)


Oyuncu

Alfie Scopp, 01 Ocak 1919 London, İngiltere, Birleşik Krallık doğumlu oyuncu.

Doğum Tarihi: 01 Ocak 1919
Doğum Yeri: London, İngiltere, Birleşik Krallık
Diğer Bir İsmi: Alfred Scopp | Alf Scopp
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1983 64 Suç Oyuncu 4.7 27
1979 Macera Oyuncu 7.8 647

Damdaki Kemancı
1971 52 Dram Oyuncu 8.0 31,277
1964 45 Animasyon Oyuncu    
1964 45 Animasyon Oyuncu 8.1 16,546
1961 42 Korku Oyuncu 6.0 467
Film Altyazıları
Personal Shopper (2,159) Silence (1,860) Gold (1,811) Logan (1,282) The Fate of the Furious (1,025) Fifty Shades Darker (970) Get Out (951) Split (879) La La Land (854) The Age of Shadows (775)
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (6,806) The Flash (6,184) Gotham (2,838) Into the Badlands (2,607) Fargo (1,456) Game of Thrones (1,364) Bates Motel (1,337) Vikings (1,264) Billions (1,222) The Blacklist (1,101)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017