Giriş Kayıt
Robert Scifo

Robert Scifo


Görsel Efekt

Robert Scifo, görsel efekt. Outrageous Fortune (1987), Yüzyılın Fırtınası (1999), (2007) Şimdi Ya Da Asla (2007), (2004) Köy (2004) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Bob Scifo | Bo Scifo
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Tanrının Kitabı
2010 Aksiyon Görsel Efekt 6.9 248,630
2009 Macera Görsel Efekt 7.7 422,898

Mumya: Ejder İmparatoru'nun Mezarı
2008 Aksiyon Görsel Efekt 5.2 129,590
2008 Komedi Görsel Efekt 5.7 52,810
2008 Biyografi Görsel Efekt 8.7 17,430

Aşk Kurbanları
2007 Suç Görsel Efekt 6.3 8,073

Şimdi Ya Da Asla
2007 Macera Görsel Efekt 7.4 200,227

Fantastik 4: Gümüş Sörfçü'nün Yükselişi
2007 Aksiyon Görsel Efekt 5.6 225,198

Sahtekar (III)
2006 Komedi Görsel Efekt 6.7 14,662

Rüya Kızlar
2006 Dram Görsel Efekt 6.5 60,541

Kanlı Elmas
2006 Macera Görsel Efekt 8.0 433,437

Sen, Ben ve Dupree
2006 Komedi Görsel Efekt 5.6 71,551

Kanun Namına
2006 Aksiyon Görsel Efekt 6.0 97,947

Hızlı ve Öfkeli: Tokyo Yarışı
2006 Aksiyon Görsel Efekt 6.0 200,808

Aşka Sor
2006 Dram Görsel Efekt 5.8 8,125
2005 Macera Görsel Efekt 6.5 46,905

Dick Ve Jane İşbaşında
2005 Komedi Görsel Efekt 6.1 118,086

Narnia Günlükleri: Aslan, Cadı ve Dolap
2005 Macera Görsel Efekt 6.9 313,411

Dogtown'ın Lordları
2005 Biyografi Görsel Efekt 7.1 46,724

Not Defteri
2004 Dram Görsel Efekt 7.9 434,766

Suda Yaşam
2004 Macera Görsel Efekt 7.3 152,820

Köy
2004 Dram Görsel Efekt 6.5 210,978

Gizli Pencere
2004 Gizem Görsel Efekt 6.6 159,119
2004 Dram Görsel Efekt    

Freddy Jason'a Karşı
2003 Korku Görsel Efekt 5.8 96,287

Çılgın İkili 2
2003 Aksiyon Görsel Efekt 6.6 191,903

X-Men 2
2003 Aksiyon Görsel Efekt 7.5 444,713

Akrep Kral
2002 Aksiyon Görsel Efekt 5.5 111,794

Büyülü Çift
2001 Komedi Görsel Efekt 6.4 69,499

Cehennemden Gelen
2001 Korku Görsel Efekt 6.8 132,718

Maymunlar Cehennemi
2001 Aksiyon Görsel Efekt 5.7 191,683

Görev Mars
2000 Macera Görsel Efekt 5.6 63,906
2000 Aksiyon Görsel Efekt 2.4 68,482

Yüzyılın Fırtınası
1999 Dram Görsel Efekt 7.4 16,626
1998 Dram Görsel Efekt 5.9 6,381

Bir Kış Masalı
1997 Dram Görsel Efekt 7.1 2,900

Kurtlar Şehri
1996 Suç Görsel Efekt 6.2 13,812

Batman Daima
1995 Aksiyon Görsel Efekt 5.4 205,651
1995 Dram Görsel Efekt 6.1 2,181

Ölümsüz Aşk
1994 Aksiyon Görsel Efekt 7.6 146,028
1994 Dram Görsel Efekt    
1994 Komedi Görsel Efekt 6.1 8,293

Hız Tuzağı
1994 Aksiyon Görsel Efekt 7.2 281,505

Üç Silahşörler
1993 Aksiyon Görsel Efekt 6.4 44,030

Süper Mario Kardeşler
1993 Macera Görsel Efekt 4.0 40,880

Gerçeği Arayış
1992 Dram Görsel Efekt 5.8 11,436

Yaşam Savaşı
1992 Aksiyon Görsel Efekt 5.3 12,374

Elm Sokağında Kabus 6: Son Kabus
1991 Komedi Görsel Efekt 4.9 34,076

Hayat Savunmaya Değer
1991 Komedi Görsel Efekt 7.3 14,468

Işığın Bittiği Yer
1989 Macera Görsel Efekt 7.6 141,634

Şeytan
1989 Aksiyon Görsel Efekt 6.2 12,334
1989 Biyografi Görsel Efekt 6.5 5,792
1988 Komedi Görsel Efekt 5.2 17,436
1988 Korku Görsel Efekt 6.4 25,363
1988 Komedi Görsel Efekt 6.3 9,155

Yedinci İşaret
1988 Dram Görsel Efekt 5.9 10,930

Av
1987 Aksiyon Görsel Efekt 7.8 315,774

Kayıp Gençler
1987 Komedi Görsel Efekt 7.3 101,746
1987 Komedi Görsel Efekt 6.1 5,744
1986 Macera Görsel Efekt 5.6 11,536
1985 Aksiyon Görsel Efekt 6.0 4,080
1985 Macera Görsel Efekt 6.7 20,852

Fezada çarpisanlar
1980 Aksiyon Görsel Efekt 6.5 41,436
Dizi Altyazıları
Vikings (13,523) Supernatural (5,722) Mr. Robot (5,317) The Big Bang Theory (4,551) Gotham (3,504) Game of Thrones (3,324) Arrow (2,507) The Flash (2,440) Agents of S.H.I.E.L.D. (2,298) Shameless (2,269)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017