Giriş Kayıt
Ivonne Schönherr

Ivonne Schönherr (36)


Oyuncu

Ivonne Schönherr, 20 Ocak 1981 Stollberg, German Democratic Republic [bugünkü Saxony, Federal Republic of Almanya] doğumlu oyuncu. Werner - Eiskalt! (2011) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 20 Ocak 1981
Doğum Yeri: Stollberg, German Democratic Republic [bugünkü Saxony, Federal Republic of Almanya]
Diğer Bir İsmi: Yvonne Schönherr
Takma İsmi: Vonni
Burcu: Kova
Boyu: 1.72 m
7.0 (1 Oy)
  • Currently 140/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Görselleri (14)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2011 30 Komedi Oyuncu 3.9 557
2008 Oyuncu 4.9 15
2006 25 Korku Oyuncu 4.2 143
2004 23 Komedi Oyuncu 4.7 1,581
1981 Suç Oyuncu 6.6 441
Film Altyazıları
The Mountain Between Us (4,753) Dunkirk (3,919) Stronger (2,701) It (2,170) Mother! (1,464) American Made (1,402) Loving Vincent (1,324) Kingsman: The Golden Circle (1,323) Flatliners (631) The Foreigner (629)
Dizi Altyazıları
Vikings (10,104) Shameless (6,041) Mr. Robot (4,677) Game of Thrones (3,122) Peaky Blinders (2,063) Manhunt: Unabomber (1,993) Lucifer (1,635) Designated Survivor (1,498) Supernatural (1,364) The Big Bang Theory (1,085)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017