Giriş Kayıt
Hans Schönherr

Hans Schönherr


Yönetmen Asistanı, Yönetmen, Senarist

Hans Schönherr, yönetmen asistanı, yönetmen, senarist.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Kobra Takibi
1996 Aksiyon Yönetmen 6.3 3,784
1995 Dram Yönetmen Asistanı 6.4 1,617
1995 Dram Yönetmen 5.4 501
1988 Dram Yönetmen Asistanı 6.9 213
1986 Macera Yönetmen Asistanı    
1982 Romantik Taşıma Bölümü    
1979 Kısa Metraj Senarist
Yönetmen
Yapım Tasarımcısı
7.7 41
1970 Suç Yönetmen Asistanı 7.3 1,701
Film Altyazıları
Fantastic Beasts and Where to Find Them (11,906) Passengers (8,427) Doctor Strange (4,719) Arrival (3,527) Assassin's Creed (2,929) Allied (2,757) Fences (2,664) Hacksaw Ridge (2,226) Moana (1,828) Nocturnal Animals (1,421)
Dizi Altyazıları
Supernatural (11,454) Legion (8,471) The 100 (8,041) Taboo (6,594) The Big Bang Theory (5,748) Arrow (4,720) Black Sails (3,812) The Expanse (3,349) Vikings (3,343) The Flash (3,302)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017