Giriş Kayıt
Hans Schönherr

Hans Schönherr


Yönetmen Asistanı, Yönetmen, Senarist

Hans Schönherr, yönetmen asistanı, yönetmen, senarist.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Kobra Takibi
1996 Aksiyon Yönetmen 6.4 4,084
1995 Dram Yönetmen Asistanı 6.4 1,617
1995 Dram Yönetmen 5.4 501
1988 Dram Yönetmen Asistanı 6.9 213
1986 Macera Yönetmen Asistanı 5.4 2,381
1982 Romantik Taşıma Bölümü    
1979 Kısa Metraj Senarist
Yönetmen
Yapım Tasarımcısı
7.7 41

Olay Yeri
1970 Suç Yönetmen Asistanı 7.2 1,924
Vizyonda bu hafta
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018