Giriş Kayıt
Arndt Schwering-Sohnrey

Arndt Schwering-Sohnrey (44)


Oyuncu

Arndt Schwering-Sohnrey, 06 Kasım 1972 doğumlu oyuncu. (2011) Tehlikeli İlişki (2011), (2014) Ben Kimim? (2014), (2000) Anatomi (2000), (2015) Der Staat gegen Fritz Bauer (2015) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 06 Kasım 1972
Diğer Bir İsmi: Arnd Schwering Sohnrey
Burcu: Akrep
Boyu: 1.68 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 43 Dram Oyuncu 7.3 1,225

Ben Kimim?
2014 42 Gerilim Oyuncu 7.6 29,025
2013 41 Dram Oyuncu 5.3 37
2013 Dram Oyuncu    

Tehlikeli İlişki
2011 39 Biyografi Oyuncu 6.5 84,811

Beyaz Bant
2009 37 Dram Oyuncu 7.8 56,043
2009 37 Komedi Oyuncu 6.3 4,034

Soysuzlar Çetesi
2009 37 Macera Oyuncu 8.3 952,755

Sana Bağlandım
2009 37 Oyuncu 6.7 143
2009 37 Komedi Oyuncu 5.2 144

Kalpazanlar
2007 35 Suç Oyuncu 7.6 37,279

Bayan Ratcliff'in Devrimi
2007 35 Komedi Oyuncu 5.8 561
2007 35 Komedi Oyuncu 5.3 38

Elveda Lenin
2003 31 Komedi Oyuncu 7.7 118,894

Anatomi
2000 28 Korku Oyuncu 6.1 10,306

Kobra Takibi
1996 Aksiyon Oyuncu 6.4 3,863
1970 Suç Oyuncu 7.2 1,775
Film Altyazıları
Gold (2,484) Get Out (1,642) Personal Shopper (1,523) Logan (1,405) Silence (1,262) The Age of Shadows (958) Split (910) La La Land (876) Rings (837) The Fate of the Furious (771)
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (5,870) The Flash (4,206) Into the Badlands (3,131) Gotham (2,162) The Blacklist (1,724) Fargo (1,675) The Last Kingdom (1,399) Game of Thrones (1,371) Vikings (1,371) Billions (1,182)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017