Giriş Kayıt
Jessica Schwarz

Jessica Schwarz (40)


Oyuncu

Jessica Schwarz, 05 Mayıs 1977 Erbach, Almanya doğumlu oyuncu. Kapı (2009), Kammerflimmern (2004), Nichts bereuen (2001), Buddenbrooks (2008) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 05 Mayıs 1977
Doğum Yeri: Erbach, Almanya
Burcu: Boğa
Boyu: 1.74 m
7.7 (3 Oy)
  • Currently 153.4/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (13)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 40 Romantik Oyuncu    
2017 40 Aile Oyuncu    
2016 39 Komedi Oyuncu 3.2 12
2016 39 Dram Oyuncu 7.9 28
2014 37 Dram Oyuncu 5.4 105
2013 36 Dram Oyuncu 5.9 168
2012 35 Komedi Oyuncu 5.5 1,205
2012 35 Komedi Oyuncu 6.8 887
2012 35 Macera Oyuncu 4.8 214
2011 34 Komedi Oyuncu 5.6 107

Süper Kahramanın Ölümü
2011 34 Animasyon Oyuncu 7.1 2,700

İçimdeki Şarkı
2010 33 Dram Oyuncu 6.8 682

Kapı
2009 32 Dram Oyuncu
6.8 3,936
2009 32 Belgesel 7.4 178
2008 31 Dram Oyuncu 5.8 1,230
2007 30 Komedi Oyuncu 5.3 1,069
2007 30 Dram 6.4 143
2007 30 Komedi Oyuncu 5.7 316
2007 30 Komedi Oyuncu 6.8 982

Koku: Bir Katilin Hikayesi
2006 29 Suç Oyuncu 7.5 203,466
2006 29 Dram Oyuncu 6.3 72
2004 27 Dram Oyuncu 7.2 1,750
2003 26 Dram Oyuncu 6.5 49
2002 25 Dram Oyuncu 7.3 199
2001 24 Dram Oyuncu 7.1 1,161
1997 20 Dram Oyuncu 6.4 808
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017