Giriş Kayıt
Scott L. Schwartz

Scott L. Schwartz (4)


Oyuncu, Dublör, Senarist, Yönetmen

Scott L. Schwartz, 16 Mart 2012 Philadelphia, Pennsylvania, ABD doğumlu oyuncu, dublör, senarist, yönetmen. Max Havoc: Curse of the Dragon (2004), Bridge of Dragons (1999), (2002) Akrep Kral (2002), (2010) Listen to Your Heart (2010) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 16 Mart 2012
Doğum Yeri: Philadelphia, Pennsylvania, ABD
Diğer Bir İsmi: Scott Schwartz
Takma İsmi: Bruiser
Burcu: Balık
Web Sitesi:
Boyu: 2.06 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Komedi Oyuncu    
2016 4 Aksiyon Oyuncu    
2015 3 Aksiyon 5.6 955
2015 3 Komedi Oyuncu 4.2 3,517
2014 2 Suç Oyuncu    
2013 1 Aksiyon Oyuncu 4.1 111
2012 Suç Oyuncu    
2012 Kısa Metraj Oyuncu 8.8 9
2010 Aksiyon Oyuncu
Senarist
Yönetmen
Yapımcı
7.2 16
2010 Fantastik Oyuncu    
2010 Korku Oyuncu 2.6 543
2010 Dram Oyuncu 7.2 3,818
2010 Aksiyon Oyuncu    
2010 Gerilim Oyuncu 7.6 14
2009 Komedi Oyuncu 8.0 286
2008 Komedi Oyuncu 8.5 28
2007 Biyografi Oyuncu 6.6 1,554

Ocean's 13
2007 Suç Oyuncu 6.9 265,776

Destansı Bir Film
2007 Macera Dublör
Oyuncu
2.3 91,518
2006 Korku Oyuncu    

Dick Ve Jane İşbaşında
2005 Komedi Oyuncu 6.1 113,891

Ocean's 12
2004 Suç Oyuncu 6.5 295,315
2004 Aksiyon Oyuncu 4.7 734

Afili Aynasızlar
2004 Komedi Oyuncu 6.1 123,367

Kayıp Hazine
2003 Aksiyon Oyuncu 3.8 444
2003 Aksiyon Oyuncu 6.7 1,551

Örümcek Adam
2002 Aksiyon Dublör
Oyuncu
7.3 564,730

Akrep Kral
2002 Aksiyon Oyuncu 5.5 106,049
2002 Dram Dublör 6.1 864

Tek
2001 Aksiyon Oyuncu 5.9 80,306

Ocean's 11
2001 Suç Oyuncu 7.8 418,293

Mart Kedileri
2001 Komedi Oyuncu 5.3 15,518
2001 Aksiyon Oyuncu 3.1 353
2001 Dram Oyuncu 6.2 153
2001 Aksiyon Dublör
Oyuncu
6.0 756

Çakmaktaşlar Rock Vegas'ta
2000 Komedi Oyuncu 3.6 16,140

Rocky ve Bullwinkle'ın Maceları
2000 Animasyon Dublör 4.2 16,906

İntikam Kılıcı
2000 Suç Dublör    
2000 Dram Oyuncu    
1999 Aksiyon Oyuncu 4.6 2,026

Benim Devim
1998 Komedi Dublör 4.9 5,849

Ateş Altında
1997 Aksiyon Oyuncu 4.9 13,795

Gecenin Baykusu
1997 Komedi Oyuncu 5.1 2,491
1997 Aksiyon Oyuncu 4.3 414
1995 Aksiyon Oyuncu 5.1 552

Uzay Yolu: Derin Uzay Dokuz
1993 Aksiyon Oyuncu 7.9 35,823
1991 Korku Oyuncu 5.4 633

Yalan Rüzgarı
1973 Dram Oyuncu 5.2 4,579
Film Altyazıları
Assassin's Creed (9,271) Doctor Strange (7,405) Allied (6,829) John Wick: Chapter 2 (6,273) Moana (5,142) Lion (3,733) Arrival (3,532) Forushande (3,321) Hacksaw Ridge (2,517) Split (2,403)
Dizi Altyazıları
Taboo (11,157) Supernatural (4,948) Vikings (4,765) The Expanse (4,499) Suits (3,828) Sherlock (2,800) The Big Bang Theory (2,742) Blindspot (2,438) Arrow (2,207) Legion (2,117)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017