Reklamı Kapat
Giriş Kayıt
Philippe Schwartz

Philippe Schwartz


Yapım Yöneticisi, Yönetmen Asistanı, Senarist

Philippe Schwartz, yapım yöneticisi, yönetmen asistanı, senarist. La tour Montparnasse infernale (2001), (2009) Okyanuslar (2009), (2005) Gökyüzü Savaşçıları (2005), (2003) Le pharmacien de garde (2003) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2013 Komedi Yapımcı 6.4 181

Okyanuslar
2009 Belgesel Yapım Yöneticisi 7.8 7,706
2008 Dram Yapım Yöneticisi 6.0 410

Gökyüzü Savaşçıları
2005 Macera Yapım Yöneticisi 5.7 3,756
2003 Suç Yapım Yöneticisi 5.1 553
2001 Komedi Oyuncu
Yapım Yöneticisi
5.7 3,360
2000 Komedi Yapım Yöneticisi 6.5 74

Muhteşem İkili
1998 Aksiyon Yapım Yöneticisi    
1996 Aksiyon Senarist 4.8 839
1996 Suç Yapım Yöneticisi 5.0 63

Amerikalı Arkadaşım
1977 Suç Yönetmen Asistanı
0
7.4 9,142
1974 Komedi Yönetmen Asistanı 6.3 376
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017