Giriş Kayıt
Elroy Schwartz

Elroy Schwartz (90)


Senarist, Yapımcı

Donald Norman Schwartz, 23 Haziran 1923 Passaic, New Jersey, ABD doğumlu senarist, yapımcı. Gilligan's Island (1964), (1964) Addams Ailesi (1964), (1974) 6 Milyon Dolarlık Adam (1974), (1966) Family Affair (1966) gibi yapımlarla biliniyor.14 Haziran 2013 tarihinde (90 yaşında) hayatını kaybetti.

Gerçek İsmi: Donald Norman Schwartz
Doğum Tarihi: 23 Haziran 1923
Ölüm Tarihi: 14 Haziran 2013
Doğum Yeri: Passaic, New Jersey, ABD
Burcu: Yengeç
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

6 Milyon Dolarlık Adam
1974 Aksiyon Senarist 7.1 6,112
1973 Komedi Yapımcı
Senarist
5.6 121
1970 Macera Senarist    
1966 Komedi Senarist 6.9 1,462
1964 Komedi Senarist
Çeşitli
7.4 9,422

Addams Ailesi
1964 Komedi Senarist 8.0 9,474
Film Altyazıları
Resident Evil: The Final Chapter (11,486) Split (5,970) Rogue One (5,771) Hidden Figures (4,946) Live by Night (4,257) Assassin's Creed (4,036) Paterson (3,660) Patriots Day (3,382) Allied (2,764) Brimstone (1,889)
Dizi Altyazıları
Legion (9,314) Arrow (5,613) The Flash (5,277) The 100 (3,248) The Expanse (3,082) Legends of Tomorrow (2,678) The Blacklist (2,296) Colony (2,285) Vikings (2,143) Designated Survivor (2,104)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017