Giriş Kayıt
Elroy Schwartz

Elroy Schwartz (90)


Senarist, Yapımcı

Donald Norman Schwartz, 23 Haziran 1923 Passaic, New Jersey, ABD doğumlu senarist, yapımcı. Gilligan's Island (1964), (1964) Addams Ailesi (1964), (1974) 6 Milyon Dolarlık Adam (1974), (1966) Family Affair (1966) gibi yapımlarla biliniyor.14 Haziran 2013 tarihinde (90 yaşında) hayatını kaybetti.

Gerçek İsmi: Donald Norman Schwartz
Doğum Tarihi: 23 Haziran 1923
Ölüm Tarihi: 14 Haziran 2013
Doğum Yeri: Passaic, New Jersey, ABD
Burcu: Yengeç
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

6 Milyon Dolarlık Adam
1974 Aksiyon Senarist 7.2 6,036
1973 Komedi Yapımcı
Senarist
5.6 121
1970 Macera Senarist    
1966 Komedi Senarist 6.9 1,444
1964 Komedi Senarist
Çeşitli
7.4 9,368

Addams Ailesi
1964 Komedi Senarist 8.0 9,384
Film Altyazıları
Doctor Strange (13,405) Allied (11,488) Moana (7,152) Lion (5,483) Arrival (3,786) Hacksaw Ridge (3,215) Nocturnal Animals (2,965) Shut In (2,254) Underworld: Blood Wars (2,214) Fences (1,904)
Dizi Altyazıları
Supernatural (10,957) Taboo (7,757) The Expanse (7,507) Legion (6,072) Arrow (5,829) The Big Bang Theory (5,641) Vikings (4,534) The Blacklist (3,224) Sherlock (2,841) Suits (2,728)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017