Giriş Kayıt
Elroy Schwartz

Elroy Schwartz (90)


Senarist, Yapımcı

Donald Norman Schwartz, 23 Haziran 1923 Passaic, New Jersey, ABD doğumlu senarist, yapımcı. Gilligan's Island (1964), (1964) Addams Ailesi (1964), (1974) 6 Milyon Dolarlık Adam (1974), (1966) Family Affair (1966) gibi yapımlarla biliniyor.14 Haziran 2013 tarihinde (90 yaşında) hayatını kaybetti.

Gerçek İsmi: Donald Norman Schwartz
Doğum Tarihi: 23 Haziran 1923
Ölüm Tarihi: 14 Haziran 2013
Doğum Yeri: Passaic, New Jersey, ABD
Burcu: Yengeç
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

6 Milyon Dolarlık Adam
1974 Aksiyon Senarist 7.1 6,238
1973 Komedi Yapımcı
Senarist
5.6 121
1970 Macera Senarist    
1966 Komedi Senarist 6.9 1,489
1964 Komedi Senarist
Çeşitli
7.4 9,531

Addams Ailesi
1964 Komedi Senarist 8.0 9,622
Film Altyazıları
Kidnap (5,547) Beauty and the Beast (4,896) The Fate of the Furious (2,490) The Boss Baby (1,820) Contratiempo (1,789) The Shack (1,598) Dangal (1,549) The Great Wall (1,256) Redivider (1,180) Get Out (1,087)
Dizi Altyazıları
American Gods (6,950) Supernatural (5,041) Better Call Saul (4,147) Lucifer (4,054) Fargo (3,527) Into the Badlands (3,507) Twin Peaks (3,480) The 100 (2,329) 12 Monkeys (2,128) Doctor Who (1,969)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017