Giriş Kayıt
Elroy Schwartz

Elroy Schwartz (90)


Senarist, Yapımcı

Donald Norman Schwartz, 23 Haziran 1923 Passaic, New Jersey, ABD doğumlu senarist, yapımcı. Gilligan's Island (1964), (1964) Addams Ailesi (1964), (1974) 6 Milyon Dolarlık Adam (1974), (1966) Family Affair (1966) gibi yapımlarla biliniyor.14 Haziran 2013 tarihinde (90 yaşında) hayatını kaybetti.

Gerçek İsmi: Donald Norman Schwartz
Doğum Tarihi: 23 Haziran 1923
Ölüm Tarihi: 14 Haziran 2013
Doğum Yeri: Passaic, New Jersey, ABD
Burcu: Yengeç
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

6 Milyon Dolarlık Adam
1974 Aksiyon Senarist 7.1 6,401
1973 Komedi Yapımcı
Senarist
5.6 121
1970 Macera Senarist    
1966 Komedi Senarist 6.9 1,530
1964 Komedi Senarist
Çeşitli
7.4 9,708

Addams Ailesi
1964 Komedi Senarist 8.0 9,857
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017