Giriş Kayıt
Doug Schwartz

Doug Schwartz


Kameraman

Doug Schwartz, kameraman. Inferno (1999), Swindle (2013), Once Upon a Holiday (2015), (1993) Şirket (1993) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Douglas M. Schwartz | Douglas Schwartz
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Aile Kameraman    
2016 Macera Kameraman 5.9 337
2015 Dram Kameraman 6.6 597
2015 Komedi Kameraman 6.5 184
2015 Dram Kameraman 5.7 5,098
2015 Komedi Kameraman 5.8 89
2015 Dram Kameraman 7.9 9,275
2015 Aksiyon Kameraman    
2014 Aksiyon Kameraman 8.1 228,171
2014 Aksiyon Kameraman 3.1 28,094
2014 Biyografi Kameraman 5.4 337
2014 Komedi Kameraman 6.5 2,087
2014 Western Kameraman    
2013 Aile Kameraman    
2013 Macera Kameraman 6.6 1,203
2013 Komedi Kameraman 5.0 1,387

Romeo Katili: Chris Porco'nun Hikayesi
2013 Biyografi Kameraman    
2013 Komedi Kameraman 4.8 7,534
2013 Aile Kameraman    
2012 Gerilim Kameraman 4.4 202

Mükemmel Saha
2012 Komedi Kameraman 7.2 231,368
2012 Aksiyon Kameraman 5.7 22,162

Kurye
2012 Aksiyon Kameraman 4.5 3,775
2011 Dram Kameraman 2.6 175
2011 Suç Kameraman 5.0 3,470
2011 Gizem Kameraman 6.6 5,123
2011 Korku Kameraman 3.7 2,532
2011 Suç Kameraman    

Ölüm Avı
2010 Aksiyon Kameraman 5.2 5,254

Vahşi Cin
2010 Fantastik Kameraman    
2009 Komedi Kameraman    
2009 Aksiyon Kameraman 5.8 6,022

Ölümcül Kaçış
2009 Dram Kameraman    
2008 Fantastik Kameraman    
2008 Aksiyon Kameraman    

İki Sarışın Şimdiden Alışın
2008 Komedi Kameraman    
2007 Dram Kameraman 6.7 7,154
2007 Aile Kameraman    
2007 Aksiyon Kameraman 5.8 2,581
2006 Gerilim Kameraman    
2006 Komedi Kameraman 6.1 1,901
2006 Dram Kameraman 5.9 10

Yeniden Başlamak
2005 Dram Kameraman 7.0 25,543
2004 Komedi Kameraman 5.7 20,804
2004 Bilim-Kurgu Kameraman    
2003 Macera Kameraman 7.5 13,123

Çok Özel Haber
2001 Dram Kameraman 6.8 28,794

Yüzleşme
2000 Aksiyon Kameraman 5.1 28,666
2000 Aksiyon Kameraman 2.4 359

Tanrının Eseri Şeytanın Parçası
1999 Dram Kameraman 7.4 83,055
1999 Dram Kameraman    
1999 Aksiyon Kameraman 5.1 7,058
1999 Dram Kameraman    

Sevginin Ötesinde
1999 Dram Kameraman    

Ihtiras tomurcuklari
1998 Dram Kameraman 6.1 3,691
1998 Macera Kameraman 4.2 378
1998 Kameraman 5.8 84
1998 Komedi Kameraman 7.0 12,469
1998 Dram Kameraman    
1997 Aksiyon Kameraman 6.3 4,142
1997 Biyografi Kameraman 6.8 6,054

Saber Nehri'nde Son Direniş
1997 Aksiyon Kameraman 6.9 803
1996 Aksiyon Kameraman    

Şirket
1993 Gerilim Kameraman 6.8 95,303
1993 Dram Kameraman 5.1 2,416
1990 Suç Kameraman 6.4 6,156

Çılgın Aile
1989 Komedi Kameraman 7.0 37,858
1988 Gizem Kameraman 4.8 419
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017