Giriş Kayıt
Thomas Schumacher

Thomas Schumacher


Yapımcı, Oyuncu

Thomas Schumacher, yapımcı, oyuncu.

Diğer Bir İsmi: Tom Schumacher
Boyu: 1.79 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Güzel ve Çirkin
2017 Aile Yapımcı 7.8 48,430
2017 Müzikal Yapımcı 9.0 373
2009 Belgesel Oyuncu 7.7 1,835
2009 Belgesel Oyuncu 7.9 572
2007 Belgesel Oyuncu 7.9 4,173

Aslan Kral
1994 Animasyon Yapımcı 8.5 690,154
1990 Animasyon Yapımcı 6.9 28,215
Film Altyazıları
Resident Evil: The Final Chapter (11,748) Live by Night (6,109) Hidden Figures (5,472) Rogue One (4,909) Split (4,607) Paterson (3,822) Assassin's Creed (3,794) Patriots Day (3,599) Allied (3,266) Passengers (1,523)
Dizi Altyazıları
Legion (9,073) Arrow (5,377) The Flash (3,285) The 100 (3,277) The Expanse (3,013) Colony (2,393) Designated Survivor (2,133) Vikings (1,858) The Last Kingdom (1,721) The Originals (1,694)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017