Giriş Kayıt
Andrew Schulz

Andrew Schulz


Animasyon

Andrew Schulz, animasyon. Anneler Günü (2010), Perfect Sisters (2014), Todd and the Book of Pure Evil (2010), High Life (2009) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Macera 0 6.0 18,286
2016 Dram Çeşitli 7.1 2,833
2015 Dram 0 6.2 2,638
2015 Komedi 0 5.6 181

Paramparça
2014 Dram 0 5.3 2,218
2014 Aile Çeşitli    
2014 Biyografi Çeşitli    
2014 Suç 0 5.6 4,806

Seksi Maceram
2012 Komedi 0 6.1 7,670

Uyarısız Şiddet: ATM
2012 Korku 0 4.7 19,645
2012 Dram Çeşitli 6.8 873
2012 Dram 0    

İri Kıyım
2011 Komedi 0 6.8 73,093
2011 Komedi 0 6.1 442

Anneler Günü
2010 Suç 0 6.3 13,108
2010 Aksiyon 0 4.3 2,246
2010 Dram 0 6.9 628
2010 Komedi 0 8.3 2,762
2009 Dram 0    

Kasabanın Yenisi
2009 Komedi 0 5.6 17,924

Mahşerin Dört Atlısı
2009 Suç 0 5.6 19,124
2009 Suç 0    
2009 Komedi 0 6.2 2,889

Amrika
2009 Dram 0 7.1 3,084

Hessen Olayı
2009 Suç 0 5.3 495
2008 Komedi 0 7.9 367

Yamyam
2007 Korku 0 5.5 17

Korkak Robert Ford'un Jesse James Suikastı
2007 Biyografi 0 7.5 142,967
2007 Suç 0 5.7 1,906

Beni Deli Etme
2007 Komedi 0 6.5 16,309
1988 Animasyon Animasyon    
Film Altyazıları
Fifty Shades Darker (3,809) Silence (1,872) Personal Shopper (1,644) Gold (1,581) Split (1,098) La La Land (1,074) Get Out (729) The Age of Shadows (724) The Void (721) The Great Wall (715)
Dizi Altyazıları
Fargo (4,899) Supernatural (4,689) The Flash (4,493) Arrow (3,940) The Big Bang Theory (3,245) Better Call Saul (2,905) Gotham (1,536) Game of Thrones (1,532) Vikings (1,225) Into the Badlands (1,177)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017