Giriş Kayıt
Michael Schultz

Michael Schultz (79)


Yönetmen, Yapımcı, Oyuncu

Michael Schultz, 10 Kasım 1938 Milwaukee, Wisconsin, ABD doğumlu yönetmen, yapımcı, oyuncu. Ok (2012), Brothers & Sisters (2006), Everwood (2002), The Last Dragon (1985) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 10 Kasım 1938
Doğum Yeri: Milwaukee, Wisconsin, ABD
Diğer Bir İsmi: Michael A. Schultz
Burcu: Akrep
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 Komedi Yönetmen 7.1 12,912
2014 76 Belgesel Yapımcı 7.3 573
2014 Komedi Yönetmen 6.8 7,763
2013 75 Belgesel Oyuncu 7.3 1,048

Ok
2012 Aksiyon Yönetmen 7.8 344,495
2011 Komedi Yönetmen 6.2 1,756
2011 Komedi Yönetmen 7.7 154,520
2011 Komedi Yönetmen 7.8 37,755
2009 Komedi Yönetmen 7.4 15,826
2009 Dram Yönetmen 7.6 8,604
2008 Komedi Yönetmen 7.7 8,592
2007 Aksiyon Yönetmen 8.2 114,432
2007 Dram Yönetmen 7.3 10,768
2006 Dram Yönetmen 7.3 19,573
2005 Dram Yönetmen    
2004 66 Dram Yönetmen 6.9 807
2002 Dram Yönetmen
Yapımcı
7.4 10,986
2000 Komedi Yönetmen 7.3 4,746
1999 Dram Yönetmen    
1998 Dram Yönetmen 7.1 62,485
1998 Dram Yönetmen 6.8 8,899

Ally Mcbeal 1
1997 Komedi Yönetmen 6.8 25,775
1997 Suç Yönetmen 7.7 6,330
1996 58 Macera Yönetmen 7.1 314
1995 Aksiyon Yönetmen 6.6 14,119
1994 Dram Yönetmen 6.0 5,211
1992 Suç Yönetmen 7.8 3,244
1991 Dram Yönetmen 7.6 1,504
1987 49 Komedi Yönetmen
Yapımcı
4.8 1,617
1987 49 Macera Yönetmen    
1985 47 Komedi Yapımcı
Yönetmen
6.6 1,383
1985 47 Aksiyon Yönetmen 6.9 10,308
1981 43 Komedi Yönetmen 5.6 1,911
1979 41 Komedi Yönetmen 6.0 1,921
1978 40 Macera Yönetmen 3.9 5,203
1977 39 Aksiyon Yönetmen 6.2 1,025
1977 39 Komedi Yönetmen 6.4 1,027
1976 38 Komedi Yönetmen 6.0 5,087
1975 Aksiyon Yönetmen 7.0 5,501
1975 37 Komedi Yönetmen 7.3 2,149
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017