Giriş Kayıt
Nathan Schroeder

Nathan Schroeder


Sanat Bölümü, Sanat Yönetmeni

Nathan Schroeder, sanat bölümü, sanat yönetmeni.

Web Sitesi:
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Korku Sanat Bölümü    

Kingsman: Altın Çember
2017 Aksiyon Sanat Bölümü 7.2 62,754

Maymunlar Cehennemi: Savaş
2017 Aksiyon Sanat Bölümü 7.7 103,405

Çin Seddi
2016 Aksiyon Sanat Bölümü 6.0 83,548

Uzay Yolu Sonsuzluk
2016 Aksiyon Sanat Bölümü 7.1 181,081

Kaptan Amerika: Kahramanların Savaşı
2016 Aksiyon Sanat Bölümü 7.9 445,690

Jurassic Park 4
2015 Aksiyon Sanat Bölümü 7.0 470,869

San Andreas Fayı
2015 Aksiyon Sanat Bölümü 6.1 167,952

Yarının Dünyası
2015 Aksiyon Sanat Bölümü 6.5 147,905

Kuralsız
2015 Macera Sanat Bölümü 6.3 179,003

Açlık Oyunları: Alaycı Kuş - Bölüm 1
2014 Macera Sanat Bölümü 6.7 342,910

Maymunlar Cehennemi: Şafak Vakti
2014 Aksiyon Sanat Bölümü 7.6 357,265

Açlık Oyunları 2: Ateşi Yakalamak
2013 Macera Sanat Bölümü 7.6 537,384

Thor: Karanlık Dünya
2013 Aksiyon Sanat Bölümü 7.0 457,559

Uzay Yolu: Bilinmeze Doğru
2013 Aksiyon Sanat Bölümü 7.8 424,799

Yenilmezler
2012 Aksiyon Sanat Bölümü 8.1 1,066,822

İlk Yenilmez: Kaptan Amerika
2011 Aksiyon Sanat Bölümü 6.9 565,334
2011 Aksiyon Sanat Bölümü 7.0 587,602

Tron Efsanesi
2010 Aksiyon Sanat Bölümü 6.8 278,753

A Takımı
2010 Aksiyon Sanat Bölümü 6.8 222,918

Sihirbazın Çırağı
2010 Aksiyon Sanat Bölümü 6.1 133,736

Kurt Adam
2010 Dram Sanat Bölümü 5.8 93,354

Kayıp Ada
2009 Macera Sanat Bölümü 5.4 54,949

Uzay Yolu
2009 Aksiyon Sanat Bölümü 8.0 533,859

Narnia Günlükleri: Prens Kaspiyan
2008 Aksiyon Sanat Bölümü 6.6 163,307

Indiana Jones ve Kristal Kafatası Krallığı
2008 Aksiyon Sanat Bölümü 6.2 359,654

Büyük Hazine: Sırlar Kitabı
2007 Aksiyon Sanat Bölümü 6.5 193,435

Fantastik 4: Gümüş Sörfçü'nün Yükselişi
2007 Aksiyon Sanat Bölümü 5.6 224,166

Karayip Korsanları: Dünyanın Sonu
2007 Aksiyon Sanat Bölümü 7.1 515,686

Tatil
2006 Komedi Sanat Bölümü 6.9 198,331

Noel Baba 3
2006 Macera Sanat Bölümü 4.7 23,797

Karayip Korsanları: Ölü Adamın Sandığı
2006 Aksiyon Sanat Bölümü 7.3 569,269

X-Men: Son Direniş
2006 Aksiyon Sanat Bölümü 6.7 416,452

Ada
2005 Aksiyon Sanat Bölümü 6.9 276,113

Talihsiz Serüvenler Dizisi
2004 Macera Sanat Bölümü 6.8 172,826

Cazibe Kanunları
2004 Komedi Sanat Bölümü 5.9 18,969

Perili Köşk
2003 Komedi Sanat Bölümü 4.9 34,827

Aşkta Herşey Mümkün
2003 Komedi Sanat Bölümü 6.7 96,779

X-Men 2
2003 Aksiyon Sanat Bölümü 7.5 442,305
2001 Biyografi Sanat Bölümü 6.8 83,446

Kadınlar Ne İster?
2000 Komedi Sanat Bölümü 6.4 169,469

Yüzleşme
2000 Aksiyon Sanat Bölümü 5.1 28,666
2000 Aksiyon Sanat Bölümü 7.4 494,390

Çöl Kaplanı
1998 Aksiyon Sanat Yönetmeni 5.4 18,613

Ölümcül Dövüş 2
1997 Aksiyon Sanat Yönetmeni 3.7 38,942
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017