Giriş Kayıt
Nathan Schroeder

Nathan Schroeder


Sanat Bölümü, Sanat Yönetmeni

Nathan Schroeder, sanat bölümü, sanat yönetmeni.

Web Sitesi:
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Aksiyon Sanat Bölümü    
2017 Aksiyon Sanat Bölümü    

Çin Seddi
2016 Aksiyon Sanat Bölümü 6.2 31,999

Star Trek Sonsuzluk
2016 Aksiyon Sanat Bölümü 7.1 156,954

Kaptan Amerika: Kahramanların Savaşı
2016 Aksiyon Sanat Bölümü 7.9 398,245

Jurassic Park 4
2015 Aksiyon Sanat Bölümü 7.0 449,193

San Andreas Fayı
2015 Aksiyon Sanat Bölümü 6.1 158,881

Yarının Dünyası
2015 Aksiyon Sanat Bölümü 6.5 140,384

Kuralsız
2015 Macera Sanat Bölümü 6.3 169,266

Açlık Oyunları: Alaycı Kuş - Bölüm 1
2014 Macera Sanat Bölümü 6.7 327,625

Maymunlar Cehennemi: Şafak Vakti
2014 Aksiyon Sanat Bölümü 7.6 334,517

Açlık Oyunları 2: Ateşi Yakalamak
2013 Macera Sanat Bölümü 7.6 520,959

Thor: Karanlık Dünya
2013 Aksiyon Sanat Bölümü 7.0 438,046

Star Trek: Bilinmeze Doğru
2013 Aksiyon Sanat Bölümü 7.8 414,817

Yenilmezler
2012 Aksiyon Sanat Bölümü 8.1 1,037,631

İlk Yenilmez: Kaptan Amerika
2011 Aksiyon Sanat Bölümü 6.9 540,558
2011 Aksiyon Sanat Bölümü 7.0 564,432

Tron Efsanesi
2010 Aksiyon Sanat Bölümü 6.8 272,312

A Takımı
2010 Aksiyon Sanat Bölümü 6.8 217,744

Sihirbazın Çırağı
2010 Aksiyon Sanat Bölümü 6.1 129,550

Kurt Adam
2010 Dram Sanat Bölümü 5.8 91,716

Kayıp Ada
2009 Macera Sanat Bölümü 5.4 53,521

Uzay Yolu
2009 Aksiyon Sanat Bölümü 8.0 523,419

Narnia Günlükleri: Prens Kaspiyan
2008 Aksiyon Sanat Bölümü 6.6 157,941

Indiana Jones ve Kristal Kafatası Krallığı
2008 Aksiyon Sanat Bölümü 6.2 348,202

Büyük Hazine: Sırlar Kitabı
2007 Aksiyon Sanat Bölümü 6.5 188,584

Fantastik 4: Gümüş Sörfçü'nün Yükselişi
2007 Aksiyon Sanat Bölümü 5.6 218,897

Karayip Korsanları: Dünyanın Sonu
2007 Aksiyon Sanat Bölümü 7.1 493,613

Tatil
2006 Komedi Sanat Bölümü 6.9 192,891

Noel Baba 3
2006 Macera Sanat Bölümü 4.7 23,206

Karayip Korsanları: Ölü Adamın Sandığı
2006 Aksiyon Sanat Bölümü 7.3 546,410

X-Men: Son Direniş
2006 Aksiyon Sanat Bölümü 6.7 402,392

Ada
2005 Aksiyon Sanat Bölümü 6.9 270,587

Talihsiz Serüvenler Dizisi
2004 Macera Sanat Bölümü 6.8 168,364

Cazibe Kanunları
2004 Komedi Sanat Bölümü 5.9 18,969

Perili Köşk
2003 Komedi Sanat Bölümü 4.9 33,528

Aşkta Herşey Mümkün
2003 Komedi Sanat Bölümü 6.7 94,243

X-Men 2
2003 Aksiyon Sanat Bölümü 7.5 426,996
2001 Biyografi Sanat Bölümü 6.8 81,584

Kadınlar Ne İster?
2000 Komedi Sanat Bölümü 6.4 164,966

Yüzleşme
2000 Aksiyon Sanat Bölümü 5.1 28,236
2000 Aksiyon Sanat Bölümü 7.4 477,433

Çöl Kaplanı
1998 Aksiyon Sanat Yönetmeni 5.4 18,613

Ölümcül Dövüş 2
1997 Aksiyon Sanat Yönetmeni 3.7 37,817
Film Altyazıları
Live by Night (10,599) Resident Evil: The Final Chapter (9,088) Hidden Figures (4,827) Rogue One (4,769) Patriots Day (4,469) Assassin's Creed (3,923) Split (3,597) Allied (3,515) Paterson (3,386) Why Him? (2,791)
Dizi Altyazıları
Legion (4,629) The 100 (4,162) Black Sails (3,656) Arrow (3,353) The Expanse (3,156) The Originals (2,810) Colony (2,644) The Flash (2,383) The Last Kingdom (2,277) Into the Badlands (2,265)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017