Giriş Kayıt
Nathan Schroeder

Nathan Schroeder


Sanat Bölümü, Sanat Yönetmeni

Nathan Schroeder, sanat bölümü, sanat yönetmeni.

Web Sitesi:
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Pasifik Savaşı: İsyan
2018 Aksiyon Sanat Bölümü 5.8 39,830

Cloverfield Paradoksu
2018 Korku Sanat Bölümü 5.6 64,195

Kingsman: Altın Çember
2017 Aksiyon Sanat Bölümü 6.8 179,249

Maymunlar Cehennemi: Savaş
2017 Aksiyon Sanat Bölümü 7.5 170,535

Çin Seddi
2016 Aksiyon Sanat Bölümü 6.0 98,303

Uzay Yolu Sonsuzluk
2016 Aksiyon Sanat Bölümü 7.1 194,010

Kaptan Amerika: Kahramanların Savaşı
2016 Aksiyon Sanat Bölümü 7.8 500,421

Jurassic Park 4
2015 Aksiyon Sanat Bölümü 7.0 491,408

San Andreas Fayı
2015 Aksiyon Sanat Bölümü 6.1 175,846

Yarının Dünyası
2015 Aksiyon Sanat Bölümü 6.5 153,610

Kuralsız
2015 Macera Sanat Bölümü 6.2 186,887

Açlık Oyunları: Alaycı Kuş - Bölüm 1
2014 Macera Sanat Bölümü 6.7 356,731

Maymunlar Cehennemi: Şafak Vakti
2014 Aksiyon Sanat Bölümü 7.6 371,974

Açlık Oyunları 2: Ateşi Yakalamak
2013 Macera Sanat Bölümü 7.5 551,768

Thor: Karanlık Dünya
2013 Aksiyon Sanat Bölümü 7.0 488,634

Uzay Yolu: Bilinmeze Doğru
2013 Aksiyon Sanat Bölümü 7.7 433,240

Yenilmezler
2012 Aksiyon Sanat Bölümü 8.1 1,106,783

İlk Yenilmez: Kaptan Amerika
2011 Aksiyon Sanat Bölümü 6.9 600,150
2011 Aksiyon Sanat Bölümü 7.0 622,448

Tron Efsanesi
2010 Aksiyon Sanat Bölümü 6.8 285,459

A Takımı
2010 Aksiyon Sanat Bölümü 6.8 227,475

Sihirbazın Çırağı
2010 Aksiyon Sanat Bölümü 6.1 137,674

Kurt Adam
2010 Dram Sanat Bölümü 5.8 94,853

Kayıp Ada
2009 Macera Sanat Bölümü 5.4 57,253

Uzay Yolu
2009 Aksiyon Sanat Bölümü 8.0 543,022

Narnia Günlükleri: Prens Kaspiyan
2008 Aksiyon Sanat Bölümü 6.5 168,623

Indiana Jones ve Kristal Kafatası Krallığı
2008 Aksiyon Sanat Bölümü 6.2 370,897

Büyük Hazine: Sırlar Kitabı
2007 Aksiyon Sanat Bölümü 6.5 198,097

Fantastik 4: Gümüş Sörfçü'nün Yükselişi
2007 Aksiyon Sanat Bölümü 5.6 229,813

Karayip Korsanları: Dünyanın Sonu
2007 Aksiyon Sanat Bölümü 7.1 530,096

Tatil
2006 Komedi Sanat Bölümü 6.9 206,768

Noel Baba 3
2006 Macera Sanat Bölümü 4.7 25,872

Karayip Korsanları: Ölü Adamın Sandığı
2006 Aksiyon Sanat Bölümü 7.3 584,616

X-Men: Son Direniş
2006 Aksiyon Sanat Bölümü 6.7 428,625

Ada
2005 Aksiyon Sanat Bölümü 6.9 281,033

Talihsiz Serüvenler Dizisi
2004 Macera Sanat Bölümü 6.8 177,739

Cazibe Kanunları
2004 Komedi Sanat Bölümü 5.9 18,969

Perili Köşk
2003 Komedi Sanat Bölümü 4.9 35,938

Aşkta Herşey Mümkün
2003 Komedi Sanat Bölümü 6.7 99,237

X-Men 2
2003 Aksiyon Sanat Bölümü 7.5 455,994
2001 Biyografi Sanat Bölümü 6.8 85,183

Kadınlar Ne İster?
2000 Komedi Sanat Bölümü 6.4 173,539

Yüzleşme
2000 Aksiyon Sanat Bölümü 5.1 29,553
2000 Aksiyon Sanat Bölümü 7.4 508,664

Çöl Kaplanı
1998 Aksiyon Sanat Yönetmeni 5.4 18,613

Ölümcül Dövüş 2
1997 Aksiyon Sanat Yönetmeni 3.7 40,076
Dizi Altyazıları
Westworld (17,123) La casa de papel (3,843) Supernatural (3,355) Into the Badlands (2,350) Agents of S.H.I.E.L.D. (2,177) Krypton (2,156) Gotham (2,136) The Big Bang Theory (1,712) Arrow (1,708) Lucifer (1,632)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018