Giriş Kayıt
Nathan Schroeder

Nathan Schroeder


Sanat Bölümü, Sanat Yönetmeni

Nathan Schroeder, sanat bölümü, sanat yönetmeni.

Web Sitesi:
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Kingsman: Altın Çember
2017 Aksiyon Sanat Bölümü    

Maymunlar Cehennemi: Savaş
2017 Aksiyon Sanat Bölümü    

Çin Seddi
2016 Aksiyon Sanat Bölümü 6.1 55,927

Star Trek Sonsuzluk
2016 Aksiyon Sanat Bölümü 7.1 164,536

Kaptan Amerika: Kahramanların Savaşı
2016 Aksiyon Sanat Bölümü 7.9 411,588

Jurassic Park 4
2015 Aksiyon Sanat Bölümü 7.0 455,135

San Andreas Fayı
2015 Aksiyon Sanat Bölümü 6.1 161,387

Yarının Dünyası
2015 Aksiyon Sanat Bölümü 6.5 143,063

Kuralsız
2015 Macera Sanat Bölümü 6.3 171,960

Açlık Oyunları: Alaycı Kuş - Bölüm 1
2014 Macera Sanat Bölümü 6.7 331,880

Maymunlar Cehennemi: Şafak Vakti
2014 Aksiyon Sanat Bölümü 7.6 337,765

Açlık Oyunları 2: Ateşi Yakalamak
2013 Macera Sanat Bölümü 7.6 525,620

Thor: Karanlık Dünya
2013 Aksiyon Sanat Bölümü 7.0 443,546

Star Trek: Bilinmeze Doğru
2013 Aksiyon Sanat Bölümü 7.8 417,651

Yenilmezler
2012 Aksiyon Sanat Bölümü 8.1 1,045,529

İlk Yenilmez: Kaptan Amerika
2011 Aksiyon Sanat Bölümü 6.9 547,321
2011 Aksiyon Sanat Bölümü 7.0 570,768

Tron Efsanesi
2010 Aksiyon Sanat Bölümü 6.8 273,949

A Takımı
2010 Aksiyon Sanat Bölümü 6.8 219,109

Sihirbazın Çırağı
2010 Aksiyon Sanat Bölümü 6.1 130,653

Kurt Adam
2010 Dram Sanat Bölümü 5.8 92,165

Kayıp Ada
2009 Macera Sanat Bölümü 5.4 53,872

Uzay Yolu
2009 Aksiyon Sanat Bölümü 8.0 526,305

Narnia Günlükleri: Prens Kaspiyan
2008 Aksiyon Sanat Bölümü 6.6 159,411

Indiana Jones ve Kristal Kafatası Krallığı
2008 Aksiyon Sanat Bölümü 6.2 351,342

Büyük Hazine: Sırlar Kitabı
2007 Aksiyon Sanat Bölümü 6.5 189,885

Fantastik 4: Gümüş Sörfçü'nün Yükselişi
2007 Aksiyon Sanat Bölümü 5.6 220,270

Karayip Korsanları: Dünyanın Sonu
2007 Aksiyon Sanat Bölümü 7.1 498,752

Tatil
2006 Komedi Sanat Bölümü 6.9 194,219

Noel Baba 3
2006 Macera Sanat Bölümü 4.7 23,206

Karayip Korsanları: Ölü Adamın Sandığı
2006 Aksiyon Sanat Bölümü 7.3 551,954

X-Men: Son Direniş
2006 Aksiyon Sanat Bölümü 6.7 406,519

Ada
2005 Aksiyon Sanat Bölümü 6.9 272,292

Talihsiz Serüvenler Dizisi
2004 Macera Sanat Bölümü 6.8 169,624

Cazibe Kanunları
2004 Komedi Sanat Bölümü 5.9 18,969

Perili Köşk
2003 Komedi Sanat Bölümü 4.9 33,837

Aşkta Herşey Mümkün
2003 Komedi Sanat Bölümü 6.7 94,957

X-Men 2
2003 Aksiyon Sanat Bölümü 7.5 431,495
2001 Biyografi Sanat Bölümü 6.8 82,041

Kadınlar Ne İster?
2000 Komedi Sanat Bölümü 6.4 166,037

Yüzleşme
2000 Aksiyon Sanat Bölümü 5.1 28,329
2000 Aksiyon Sanat Bölümü 7.4 482,321

Çöl Kaplanı
1998 Aksiyon Sanat Yönetmeni 5.4 18,613

Ölümcül Dövüş 2
1997 Aksiyon Sanat Yönetmeni 3.7 38,152
Film Altyazıları
Kidnap (4,323) T2 Trainspotting (3,441) Beauty and the Beast (2,926) Contratiempo (1,523) The Fate of the Furious (1,469) Redivider (1,274) Dangal (1,138) The Boss Baby (1,036) The Great Wall (935) Get Out (816)
Dizi Altyazıları
American Gods (5,918) The Flash (5,857) Better Call Saul (5,785) Twin Peaks (4,181) Lucifer (4,120) Into the Badlands (3,655) Supernatural (3,260) Gotham (2,971) 12 Monkeys (2,565) Fargo (2,509)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017