Giriş Kayıt
Nathan Schroeder

Nathan Schroeder


Sanat Bölümü, Sanat Yönetmeni

Nathan Schroeder, sanat bölümü, sanat yönetmeni.

Web Sitesi:
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Korku Sanat Bölümü    

Kingsman: Altın Çember
2017 Aksiyon Sanat Bölümü    

Maymunlar Cehennemi: Savaş
2017 Aksiyon Sanat Bölümü 7.9 67,190

Çin Seddi
2016 Aksiyon Sanat Bölümü 6.0 77,795

Star Trek Sonsuzluk
2016 Aksiyon Sanat Bölümü 7.1 175,985

Kaptan Amerika: Kahramanların Savaşı
2016 Aksiyon Sanat Bölümü 7.9 435,124

Jurassic Park 4
2015 Aksiyon Sanat Bölümü 7.0 465,275

San Andreas Fayı
2015 Aksiyon Sanat Bölümü 6.1 165,287

Yarının Dünyası
2015 Aksiyon Sanat Bölümü 6.5 146,128

Kuralsız
2015 Macera Sanat Bölümü 6.3 176,324

Açlık Oyunları: Alaycı Kuş - Bölüm 1
2014 Macera Sanat Bölümü 6.7 338,681

Maymunlar Cehennemi: Şafak Vakti
2014 Aksiyon Sanat Bölümü 7.6 351,824

Açlık Oyunları 2: Ateşi Yakalamak
2013 Macera Sanat Bölümü 7.6 532,738

Thor: Karanlık Dünya
2013 Aksiyon Sanat Bölümü 7.0 452,538

Star Trek: Bilinmeze Doğru
2013 Aksiyon Sanat Bölümü 7.8 422,183

Yenilmezler
2012 Aksiyon Sanat Bölümü 8.1 1,059,157

İlk Yenilmez: Kaptan Amerika
2011 Aksiyon Sanat Bölümü 6.9 559,016
2011 Aksiyon Sanat Bölümü 7.0 581,579

Tron Efsanesi
2010 Aksiyon Sanat Bölümü 6.8 276,913

A Takımı
2010 Aksiyon Sanat Bölümü 6.8 221,450

Sihirbazın Çırağı
2010 Aksiyon Sanat Bölümü 6.1 132,575

Kurt Adam
2010 Dram Sanat Bölümü 5.8 92,865

Kayıp Ada
2009 Macera Sanat Bölümü 5.4 54,566

Uzay Yolu
2009 Aksiyon Sanat Bölümü 8.0 531,073

Narnia Günlükleri: Prens Kaspiyan
2008 Aksiyon Sanat Bölümü 6.6 161,706

Indiana Jones ve Kristal Kafatası Krallığı
2008 Aksiyon Sanat Bölümü 6.2 356,306

Büyük Hazine: Sırlar Kitabı
2007 Aksiyon Sanat Bölümü 6.5 192,068

Fantastik 4: Gümüş Sörfçü'nün Yükselişi
2007 Aksiyon Sanat Bölümü 5.6 222,661

Karayip Korsanları: Dünyanın Sonu
2007 Aksiyon Sanat Bölümü 7.1 510,165

Tatil
2006 Komedi Sanat Bölümü 6.9 196,623

Noel Baba 3
2006 Macera Sanat Bölümü 4.7 23,797

Karayip Korsanları: Ölü Adamın Sandığı
2006 Aksiyon Sanat Bölümü 7.3 563,582

X-Men: Son Direniş
2006 Aksiyon Sanat Bölümü 6.7 412,919

Ada
2005 Aksiyon Sanat Bölümü 6.9 274,698

Talihsiz Serüvenler Dizisi
2004 Macera Sanat Bölümü 6.8 171,571

Cazibe Kanunları
2004 Komedi Sanat Bölümü 5.9 18,969

Perili Köşk
2003 Komedi Sanat Bölümü 4.9 34,405

Aşkta Herşey Mümkün
2003 Komedi Sanat Bölümü 6.7 96,124

X-Men 2
2003 Aksiyon Sanat Bölümü 7.5 438,386
2001 Biyografi Sanat Bölümü 6.8 82,839

Kadınlar Ne İster?
2000 Komedi Sanat Bölümü 6.4 168,117

Yüzleşme
2000 Aksiyon Sanat Bölümü 5.1 28,666
2000 Aksiyon Sanat Bölümü 7.4 490,127

Çöl Kaplanı
1998 Aksiyon Sanat Yönetmeni 5.4 18,613

Ölümcül Dövüş 2
1997 Aksiyon Sanat Yönetmeni 3.7 38,640
Film Altyazıları
Baywatch (14,989) Guardians of the Galaxy Vol. 2 (3,063) 6 Days (2,288) Lady Macbeth (2,284) Dangal (2,264) Dunkirk (2,227) Security (1,805) Wakefield (1,310) King Arthur: Legend of the Sword (1,300) Alien: Covenant (1,006)
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (120,222) The Defenders (5,541) Rick and Morty (3,807) The Strain (2,580) Suits (1,917) The Sinner (1,599) Mr. Mercedes (1,372) Fargo (1,205) Breaking Bad (1,034) Twin Peaks (881)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017