Giriş Kayıt
Nathan Schroeder

Nathan Schroeder


Sanat Bölümü, Sanat Yönetmeni

Nathan Schroeder, sanat bölümü, sanat yönetmeni.

Web Sitesi:
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Kingsman: Altın Çember
2017 Aksiyon Sanat Bölümü    

Maymunlar Cehennemi: Savaş
2017 Aksiyon Sanat Bölümü    

Çin Seddi
2016 Aksiyon Sanat Bölümü 6.0 67,160

Star Trek Sonsuzluk
2016 Aksiyon Sanat Bölümü 7.1 168,515

Kaptan Amerika: Kahramanların Savaşı
2016 Aksiyon Sanat Bölümü 7.9 419,202

Jurassic Park 4
2015 Aksiyon Sanat Bölümü 7.0 458,297

San Andreas Fayı
2015 Aksiyon Sanat Bölümü 6.1 162,952

Yarının Dünyası
2015 Aksiyon Sanat Bölümü 6.5 144,143

Kuralsız
2015 Macera Sanat Bölümü 6.3 173,401

Açlık Oyunları: Alaycı Kuş - Bölüm 1
2014 Macera Sanat Bölümü 6.7 334,175

Maymunlar Cehennemi: Şafak Vakti
2014 Aksiyon Sanat Bölümü 7.6 339,469

Açlık Oyunları 2: Ateşi Yakalamak
2013 Macera Sanat Bölümü 7.6 527,954

Thor: Karanlık Dünya
2013 Aksiyon Sanat Bölümü 7.0 446,440

Star Trek: Bilinmeze Doğru
2013 Aksiyon Sanat Bölümü 7.8 419,267

Yenilmezler
2012 Aksiyon Sanat Bölümü 8.1 1,049,913

İlk Yenilmez: Kaptan Amerika
2011 Aksiyon Sanat Bölümü 6.9 551,156
2011 Aksiyon Sanat Bölümü 7.0 574,131

Tron Efsanesi
2010 Aksiyon Sanat Bölümü 6.8 274,875

A Takımı
2010 Aksiyon Sanat Bölümü 6.8 219,910

Sihirbazın Çırağı
2010 Aksiyon Sanat Bölümü 6.1 131,278

Kurt Adam
2010 Dram Sanat Bölümü 5.8 92,432

Kayıp Ada
2009 Macera Sanat Bölümü 5.4 54,074

Uzay Yolu
2009 Aksiyon Sanat Bölümü 8.0 528,055

Narnia Günlükleri: Prens Kaspiyan
2008 Aksiyon Sanat Bölümü 6.6 160,144

Indiana Jones ve Kristal Kafatası Krallığı
2008 Aksiyon Sanat Bölümü 6.2 352,938

Büyük Hazine: Sırlar Kitabı
2007 Aksiyon Sanat Bölümü 6.5 190,599

Fantastik 4: Gümüş Sörfçü'nün Yükselişi
2007 Aksiyon Sanat Bölümü 5.6 221,106

Karayip Korsanları: Dünyanın Sonu
2007 Aksiyon Sanat Bölümü 7.1 505,123

Tatil
2006 Komedi Sanat Bölümü 6.9 194,980

Noel Baba 3
2006 Macera Sanat Bölümü 4.7 23,797

Karayip Korsanları: Ölü Adamın Sandığı
2006 Aksiyon Sanat Bölümü 7.3 558,163

X-Men: Son Direniş
2006 Aksiyon Sanat Bölümü 6.7 408,879

Ada
2005 Aksiyon Sanat Bölümü 6.9 273,072

Talihsiz Serüvenler Dizisi
2004 Macera Sanat Bölümü 6.8 170,299

Cazibe Kanunları
2004 Komedi Sanat Bölümü 5.9 18,969

Perili Köşk
2003 Komedi Sanat Bölümü 4.9 34,026

Aşkta Herşey Mümkün
2003 Komedi Sanat Bölümü 6.7 95,340

X-Men 2
2003 Aksiyon Sanat Bölümü 7.5 434,033
2001 Biyografi Sanat Bölümü 6.8 82,297

Kadınlar Ne İster?
2000 Komedi Sanat Bölümü 6.4 166,687

Yüzleşme
2000 Aksiyon Sanat Bölümü 5.1 28,515
2000 Aksiyon Sanat Bölümü 7.4 485,112

Çöl Kaplanı
1998 Aksiyon Sanat Yönetmeni 5.4 18,613

Ölümcül Dövüş 2
1997 Aksiyon Sanat Yönetmeni 3.7 38,326
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017