Giriş Kayıt
Steve Schriver

Steve Schriver


Dublör, Oyuncu

Steve Schriver, dublör, oyuncu. Veronica Mars 3 (2004), Davet (2015), Love (2016), The Goldbergs (2013) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Stephen Schriver | Steve Shriver
Takma İsmi: Stevo
Boyu: 1.78 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Macera Dublör    

Babalar Savaşıyor 2
2017 Komedi Dublör    
2017 Komedi Dublör 7.2 2,054
2017 Komedi Dublör 5.6 4,077
2017 Komedi Dublör 7.2 29
2017 Komedi Dublör 5.6 2,954
2016 Korku Dublör 5.7 9,899
2016 Dram Dublör 7.7 5,014
2016 Biyografi Dublör 7.5 150,517
2016 Komedi Dublör 5.5 4,165
2016 Komedi Dublör 5.7 366
2016 Komedi Dublör 4.1 233
2016 Komedi Dublör 7.7 20,980
2016 Aksiyon Dublör 7.3 15,579

Koloni
2015 Dram Dublör 7.1 32,331
2015 Suç Dublör    
2015 Gerilim Dublör 5.4 396
2015 Dram Dublör 8.1 48,344

Davet
2015 Gerilim Dublör 6.7 44,523

Gece Vurgunu
2014 Suç Dublör 7.9 342,070

Liseli Polisler 2
2014 Aksiyon Dublör 7.1 285,866

Nuh: Büyük Tufan
2014 Aksiyon Dublör 5.8 211,930
2014 Dram Oyuncu 4.4 8
2014 Gerilim Dublör 7.1 435

Para Avcısı
2013 Biyografi Dublör 8.2 884,945
2013 Suç Dublör 7.6 6,189

Tek Başına
2013 Aksiyon Dublör    
2013 Korku Dublör 5.5 3,425
2013 Komedi Dublör 8.2 18,968
2013 Dram Dublör    

Felekten Bir Gece 3
2013 Komedi Dublör 5.9 243,402
2013 Komedi Dublör 6.0 4,950

Suç Çetesi
2013 Aksiyon Dublör 6.7 183,232
2013 Komedi Dublör 6.4 125
2012 Komedi Dublör 6.2 109,216

Kara Şövalye Yükseliyor
2012 Aksiyon Dublör 8.4 1,243,661
2012 Gerilim Dublör 4.9 323

Savaş Gemisi: Hedef Dünya
2012 Aksiyon Dublör 5.8 212,558
2012 Komedi Dublör 5.3 8,324
2012 Gerilim Dublör 5.6 258

Eski Eş
2011 Komedi Dublör 6.8 4,339
2011 Korku Dublör 5.0 4,653

Felekten Bir Gece Daha
2011 Komedi Dublör 6.5 399,622

Genç Kurt
2011 Aksiyon Dublör 7.7 101,178
2011 Komedi Dublör 4.8 1,255
2010 Aksiyon Dublör 7.4 53,284

Cehennem Melekleri
2010 Aksiyon Dublör 6.5 286,710
2010 Dram Dublör 7.3 114
2010 Komedi Dublör 6.6 64

İlişki Durumu: Karmaşık
2009 Komedi Dublör 6.6 73,800

Bizim Rock Grubu
2009 Komedi Dublör 6.6 1,379
2009 Komedi Dublör 8.5 157,188

İspiyoncu
2009 Komedi Dublör 6.5 55,184

Transformers: Yenilenlerin İntikamı
2009 Aksiyon Dublör 6.0 341,487

Kayıp Ada
2009 Macera Dublör 5.4 54,525
2009 Komedi Dublör 8.6 142,477
2009 Korku Dublör 4.0 82
2009 Dram Dublör    

Zack & Cody Güvertede
2008 Aksiyon Dublör 6.2 11,136
2008 Dram Dublör 7.9 209,870
2008 Aksiyon Dublör 7.4 3,001

En Süper Kahraman
2008 Aksiyon Dublör 4.5 55,029
2008 Dram Dublör 6.4 505

Şıpsevdi
2007 Komedi Dublör 5.8 75,462
2007 Aksiyon Dublör 8.2 113,393

Damadı Öpebilirsin
2007 Komedi Dublör 6.0 125,433
2007 Aksiyon Dublör 7.1 538,506

Kayıp Oda
2006 Aksiyon Dublör 8.3 21,862

Poseidon'dan Kaçış
2006 Aksiyon Dublör 5.6 85,984

Kahramanlar
2006 Dram Dublör 7.7 209,209

Veronica Mars 3
2004 Dram Dublör 8.4 57,529

Çılgın Dünürler
2003 Aksiyon Dublör 5.7 14,248
2003 Komedi Dublör 7.5 549
2001 Aksiyon Dublör 8.4 155,320
2001 Suç Dublör 6.9 8,700

Dolaptaki iskeletler
2001 Suç Dublör    
2001 Dram Dublör 8.7 99,041

Kanıt Peşinde
2000 Suç Dublör 7.7 69,393
2000 Animasyon Dublör 6.3 97

Angel 2
1999 Aksiyon Dublör 8.0 54,637
1998 Dram Dublör 7.1 61,408
1996 Dram Dublör 7.5 13,149
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017