Giriş Kayıt
Galen Schrick

Galen Schrick


Oyuncu

Galen Schrick, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2012 Dram Oyuncu 5.0 42
2011 Gerilim Oyuncu 4.8 135
2009 Dram Oyuncu 7.0 8
2009 Macera Oyuncu    
2007 Korku Oyuncu    

Takıldım Sana
2003 Komedi Oyuncu 5.8 45,781
1998 Komedi Oyuncu 7.0 12,469
1994 Gerilim Oyuncu    
1989 Macera Oyuncu 6.1 1,162
Film Altyazıları
Gold (7,404) Rings (3,855) Logan (3,101) Get Out (2,509) La La Land (2,107) The Age of Shadows (1,905) Split (1,898) Zashchitniki (1,730) The Great Wall (1,547) Office Christmas Party (1,444)
Dizi Altyazıları
Fargo (5,985) The Blacklist (4,411) The Expanse (3,321) The Last Kingdom (2,177) Better Call Saul (2,161) Doctor Who (1,727) Game of Thrones (1,711) Vikings (1,686) Agents of S.H.I.E.L.D. (1,656) Supernatural (1,641)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017