Giriş Kayıt
Galen Schrick

Galen Schrick


Oyuncu

Galen Schrick, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2012 Dram Oyuncu 5.0 42
2011 Gerilim Oyuncu 4.8 135
2009 Dram Oyuncu 7.0 8
2009 Macera Oyuncu    
2007 Korku Oyuncu    

Takıldım Sana
2003 Komedi Oyuncu 5.8 45,638
1998 Komedi Oyuncu 7.0 12,469
1994 Gerilim Oyuncu    
1989 Macera Oyuncu 6.1 1,162
Film Altyazıları
Resident Evil: The Final Chapter (9,448) Rogue One (6,384) Split (4,968) Assassin's Creed (3,640) Hidden Figures (3,583) Paterson (3,067) Brimstone (2,639) Patriots Day (2,536) Allied (1,905) The Institute (1,625)
Dizi Altyazıları
The Flash (8,736) Legion (8,597) Arrow (5,139) The Expanse (2,694) Legends of Tomorrow (2,571) Into the Badlands (2,232) Vikings (2,232) The Blacklist (2,050) Colony (1,934) Black Sails (1,884)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017