Giriş Kayıt
Galen Schrick

Galen Schrick


Oyuncu

Galen Schrick, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2012 Dram Oyuncu 5.0 42
2011 Gerilim Oyuncu 4.8 135
2009 Dram Oyuncu 7.0 8
2009 Macera Oyuncu    
2007 Korku Oyuncu    

Takıldım Sana
2003 Komedi Oyuncu 5.8 46,670
1998 Komedi Oyuncu 7.0 12,469
1994 Gerilim Oyuncu    
1989 Macera Oyuncu 6.1 1,162
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017