Giriş Kayıt
Daniel Schorr

Daniel Schorr (93)


Oyuncu

Daniel Louis Schorr, 31 Ağustos 1916 New York City, New York, ABD doğumlu oyuncu. Sputnik Mania (2007) yapımıyla biliniyor.23 Temmuz 2010 tarihinde (93 yaşında) hayatını kaybetti.

Gerçek İsmi: Daniel Louis Schorr
Doğum Tarihi: 31 Ağustos 1916
Ölüm Tarihi: 23 Temmuz 2010
Doğum Yeri: New York City, New York, ABD
Burcu: Başak
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2013 Belgesel Oyuncu 6.6 482
2007 91 Belgesel Oyuncu 7.5 110

Kuşatma
1998 82 Aksiyon Oyuncu 6.3 60,756

Oyun
1997 81 Dram Oyuncu 7.8 282,817

İnternet'te Av
1995 79 Aksiyon Oyuncu 5.9 51,623
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017