Giriş Kayıt
Kevin Schon

Kevin Schon


Oyuncu

Kevin Schon, oyuncu. Doom (2016), The Lion Guard (2016), (1994) Kene (1994), (2015) The Lion Guard: Return of the Roar (2015) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Kevin Schoen | Kevin Schoenn | Kevin Schonn
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Aksiyon Oyuncu 8.7 1,616
2016 Animasyon Oyuncu 6.8 873
2015 Animasyon Oyuncu 5.8 1,089
2015 Aksiyon Oyuncu 7.3 416
2009 Macera Oyuncu 4.8 1,370

Küçük Kardeşim 3
2005 Animasyon Oyuncu    
2004 Animasyon Oyuncu    

Aslan Kral 3
2004 Animasyon Oyuncu 6.6 28,122
2003 Aksiyon Oyuncu 9.6 6,093

Balto: Kurt Macerası
2002 Macera Oyuncu    
2002 Animasyon Oyuncu    
2001 Animasyon Oyuncu    
2000 Animasyon Oyuncu    
1998 Aksiyon Oyuncu    
1997 Animasyon Oyuncu 7.8 4,601
1995 Korku Çeşitli 4.0 5,371

Kene
1994 Animasyon Oyuncu 7.9 7,796
1993 Komedi Oyuncu    

Evli ve Çocuklu
1986 Komedi Oyuncu 8.1 85,247
Dizi Altyazıları
La casa de papel (6,188) The Terror (3,285) The Flash (2,624) Legion (2,580) The Crossing (2,140) Vikings (1,324) Supernatural (1,279) The Expanse (1,142) The Big Bang Theory (1,074) Fear the Walking Dead (984)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018