Giriş Kayıt
Michael Shocrylas

Michael Shocrylas


Sanat Bölümü, Sanat Yönetmeni

Michael Shocrylas, sanat bölümü, sanat yönetmeni. Cennette Tuzak (1994), (2005) Dört Kardeş (2005), (1999) Onaltıncı Raund (1999), (1995) Beynimdeki Düşman (1995) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2008 Aksiyon Sanat Bölümü 6.8 335,611

Kayıp Yüzük
2007 Dram Sanat Bölümü 6.6 3,783

Hepsini Vur
2007 Aksiyon Sanat Bölümü 6.7 131,936

Hollywood Ülkesi
2006 Biyografi Sanat Bölümü 6.5 29,698

Dört Kardeş
2005 Aksiyon Sanat Bölümü 6.9 112,745
2005 Biyografi Sanat Bölümü 7.3 5,503

Karanlık Su
2005 Dram Sanat Bölümü 5.6 46,162

Buz Prensesi
2005 Komedi Sanat Bölümü 6.0 20,427
2004 Komedi Sanat Bölümü 7.6 5,013

Mooseport'a Hoş Geldiniz
2004 Komedi Sanat Yönetmeni 5.2 10,721

Çılgın Dünürler
2003 Aksiyon Sanat Bölümü 5.7 14,228
2002 Aksiyon Sanat Bölümü 5.8 30,049
2002 Komedi Sanat Bölümü 7.2 176,930

Tesadüf
2001 Komedi Sanat Bölümü 6.9 88,304

Sakın Konuşma
2001 Suç Sanat Bölümü 6.3 41,236

Melek Gözler
2001 Dram Sanat Bölümü 5.6 19,833

İkinci Şans
2001 Komedi Sanat Bölümü 5.4 19,188
2000 Aksiyon Sanat Bölümü 7.4 468,309

Frekans
2000 Suç Sanat Bölümü 7.4 84,568

Aşk Üçgeni
1999 Komedi Sanat Bölümü 6.1 16,481

Onaltıncı Raund
1999 Biyografi Sanat Bölümü 7.6 78,190

Yüzyılın Fırtınası
1999 Korku Sanat Bölümü    

Küçük Mucize
1998 Komedi Sanat Bölümü 6.9 18,655

Koruyucu Meleğim
1998 Komedi Sanat Bölümü 7.3 10,575

Cazcı Kardeşler 2000
1998 Aksiyon Sanat Bölümü 4.8 26,277

Özel İlgi
1997 Komedi Sanat Bölümü 6.0 1,443

Beyaz Saray'da Cinayet
1997 Aksiyon Sanat Bölümü 6.1 23,899

İyi Geceler Öpücüğü
1996 Aksiyon Sanat Bölümü 6.7 62,010

Beynimdeki Düşman
1995 Aksiyon Sanat Bölümü 5.6 57,241
1995 Aksiyon Sanat Yönetmeni    

Cennette Tuzak
1994 Macera Sanat Bölümü 5.9 10,285
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017