Giriş Kayıt
Michael Shocrylas

Michael Shocrylas


Sanat Bölümü, Sanat Yönetmeni

Michael Shocrylas, sanat bölümü, sanat yönetmeni. Cennette Tuzak (1994), (2005) Dört Kardeş (2005), (1999) Onaltıncı Raund (1999), (1995) Beynimdeki Düşman (1995) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2008 Aksiyon Sanat Bölümü 6.8 348,056

Kayıp Yüzük
2007 Dram Sanat Bölümü 6.6 3,783

Hepsini Vur
2007 Aksiyon Sanat Bölümü 6.7 134,347

Hollywood Ülkesi
2006 Biyografi Sanat Bölümü 6.5 29,962

Dört Kardeş
2005 Aksiyon Sanat Bölümü 6.9 116,249
2005 Biyografi Sanat Bölümü 7.3 5,503

Karanlık Su
2005 Dram Sanat Bölümü 5.6 52,520

Buz Prensesi
2005 Komedi Sanat Bölümü 6.0 21,103
2004 Komedi Sanat Bölümü 7.6 5,236

Mooseport'a Hoş Geldiniz
2004 Komedi Sanat Yönetmeni 5.2 10,721

Çılgın Dünürler
2003 Aksiyon Sanat Bölümü 5.7 14,248
2002 Aksiyon Sanat Bölümü 5.8 30,501
2002 Komedi Sanat Bölümü 7.2 183,840

Tesadüf
2001 Komedi Sanat Bölümü 6.9 91,068

Sakın Konuşma
2001 Suç Sanat Bölümü 6.3 42,335

Melek Gözler
2001 Dram Sanat Bölümü 5.6 19,833

İkinci Şans
2001 Komedi Sanat Bölümü 5.4 19,188
2000 Aksiyon Sanat Bölümü 7.4 489,907

Frekans
2000 Suç Sanat Bölümü 7.4 87,275

Aşk Üçgeni
1999 Komedi Sanat Bölümü 6.1 16,481

Onaltıncı Raund
1999 Biyografi Sanat Bölümü 7.6 80,620

Yüzyılın Fırtınası
1999 Dram Sanat Bölümü 7.4 16,626

Küçük Mucize
1998 Komedi Sanat Bölümü 6.9 18,998

Koruyucu Meleğim
1998 Komedi Sanat Bölümü 7.3 10,858

Cazcı Kardeşler 2000
1998 Aksiyon Sanat Bölümü 4.8 27,311

Özel İlgi
1997 Komedi Sanat Bölümü 6.0 1,443

Beyaz Saray'da Cinayet
1997 Aksiyon Sanat Bölümü 6.1 24,796

İyi Geceler Öpücüğü
1996 Aksiyon Sanat Bölümü 6.7 63,373

Beynimdeki Düşman
1995 Aksiyon Sanat Bölümü 5.6 58,611
1995 Aksiyon Sanat Yönetmeni    

Cennette Tuzak
1994 Macera Sanat Bölümü 5.9 10,285
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017