Giriş Kayıt
Wally Schneiderman

Wally Schneiderman


Makyaj

Wally Schneiderman, makyaj. Labirent (1986), 12 Kahraman Haydut (1967), Navaron'un Topları (1961), Damdaki Kemancı (1971) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Walter Schneiderman | Wally Schneidermann | Walter
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1992 Biyografi Makyaj 7.6 47,460

Özgürlük Çığlığı
1987 Biyografi Makyaj 7.5 10,297

Labirent
1986 Macera Makyaj 7.4 106,823
1985 Aksiyon Makyaj 5.7 2,045
1983 Dram Makyaj 6.6 10,611
1982 Biyografi Makyaj    

İğne Deliği
1981 Romantik Makyaj 7.1 7,355

Fil Adam
1980 Biyografi Makyaj 8.2 188,941
1979 Macera Makyaj 5.9 1,560

Yankiler
1979 Romantik Makyaj 6.4 2,666
1979 Dram Makyaj 6.3 2,320
1978 Korku Makyaj 6.8 2,826
1977 Macera Makyaj    
1975 Müzikal Makyaj 6.6 47
1975 Biyografi Makyaj 6.5 1,556

Ölüm Pateni
1975 Aksiyon Makyaj 6.6 19,444

Dehşet Gemisi
1974 Aksiyon Makyaj 6.6 4,142
1974 Dram Makyaj 6.3 276
1974 Aksiyon Makyaj    

İki Şapkalı Billy
1974 Romantik Makyaj 6.2 788
1972 Aksiyon Makyaj 6.3 148

Damdaki Kemancı
1971 Dram Makyaj 8.0 33,154

İntikam Kılıcı
1971 Macera Makyaj 7.4 2,385

Gecelerin Şeytanı
1970 Korku Makyaj 6.2 3,542
1970 Dram Makyaj 7.6 390
1968 Biyografi Makyaj 7.7 1,676

Müfettiş Clouseau
1968 Komedi Makyaj 4.9 1,674
1967 Suç Makyaj 6.9 618

12 Kahraman Haydut
1967 Aksiyon Makyaj 7.8 58,572
1967 Macera Makyaj 4.7 769
1966 Macera Makyaj 5.7 6,551
1966 Dram Makyaj 5.8 201
1965 Macera Makyaj 7.0 884
1964 Savaş Makyaj 6.4 2,667
1963 Savaş Makyaj 7.1 1,120
1963 Gizem Makyaj 6.7 69

Navaron'un Topları
1961 Aksiyon Makyaj 7.6 39,926
1958 Suç Makyaj 6.5 1,229
1957 Macera Makyaj 7.7 65
Film Altyazıları
Black Panther (2,800) Cargo (2,414) Red Sparrow (2,227) Game Night (1,633) True Crimes (1,525) Deadpool (1,201) Avengers: Infinity War (927) Annihilation (874) L'insulte (854) Den of Thieves (851)
Dizi Altyazıları
Westworld (9,318) Supernatural (6,460) La casa de papel (4,330) Gotham (3,243) Arrow (3,206) Agents of S.H.I.E.L.D. (3,127) The 100 (3,079) 13 Reasons Why (2,930) The Flash (2,391) Lucifer (1,958)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018