Reklamı Kapat
Giriş Kayıt
David Schneiderman

David Schneiderman


Sesler

David Schneiderman, sesler. Cennetteki Hayalet (1974), L.A. Law (1986), Grand Theft Auto (1977), Macon County Line (1974) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2012 Gerilim Sesler 4.1 1,226
2000 Dram Sesler    
1986 Dram Sesler 7.0 3,001
1984 Komedi Sesler    
1981 Dram Sesler 8.2 5,092
1978 Dram Sesler 5.7 355
1977 Aksiyon Sesler 5.4 2,102

Cennetteki Hayalet
1974 Komedi Sesler 7.4 11,358
1974 Dram Sesler 6.8 680
1972 Macera Sesler 6.9 556
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017