Giriş Kayıt
Hervé Schneid

Hervé Schneid (61)


Editör, Müzisyen, Editör, Oyuncu

Hervé Schneid, 12 Mayıs 1956 Fransa doğumlu editör, müzisyen, editör, oyuncu. Amelie (2001), Yaratık: Diriliş (1997), Şarküteri (1991), Kayıp Nişanlı (2004) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 12 Mayıs 1956
Doğum Yeri: Fransa
Diğer Bir İsmi: Herve Schneid
Burcu: Boğa
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 61 Dram Editör
Müzik
5.8 140
2016 60 Biyografi Editör
Müzik
7.2 4,553
2016 60 Dram Editör    
2015 59 Dram Editorial Department 7.6 352
2015 59 Komedi Editör 6.3 4,608
2015 59 Dram Editör 6.1 1,752
2014 58 Dram Editör
Müzik
6.1 8

Kahraman Çocuk
2013 57 Aksiyon Editör
Müzik
7.1 12,944

Zeytin
2012 56 Macera Editör 6.6 1,291

Kara Altın
2011 55 Macera Editör 6.7 9,478

Çocuk Masalları
2011 55 Komedi Editör
Müzik
7.8 18
2011 55 Suç Editör 6.8 713

Sarah'ın Anahtarı
2010 54 Dram Editör 7.5 13,375
2010 54 Kısa Metraj 8.0 6

Kahraman Kadınlar
2010 54 Belgesel Editör 7.1 185
2010 54 Belgesel Oyuncu 7.7 17

Micmacs
2009 53 Komedi Editör
Müzik
7.2 24,585
2008 52 Animasyon Editör 6.0 20,257
2008 52 Aksiyon Editör 7.5 23,834

Ölümcül İçgüdü 1
2008 52 Aksiyon Editör 7.6 26,816

Cengiz Han
2007 51 Macera Editorial Department 7.3 39,179

Özgürlüğün Rengi
2007 51 Biyografi Editör 7.1 10,290

Paris, Seni Seviyorum
2006 50 Komedi 7.3 64,853
2006 50 Belgesel Editör 6.4 2,615
2005 49 Belgesel Oyuncu    

Kayıp Nişanlı
2004 48 Dram Editör
Müzik
7.7 64,774

24 Saat
2003 47 Aksiyon Editör 5.3 3,542
2003 47 Dram Editör
Sesler
Müzik
7.3 279

Şans Topu
2002 46 Macera Editorial Department 6.0 3,926
2001 45 Komedi Editör
Müzik
8.4 575,784

Erkeğin Gözyaşları
2000 44 Dram Editör 6.2 12,643

Doğu Batı
1999 43 Dram Editör 7.5 3,970

Tango Dersi
1997 41 Dram Müzik
Editör
6.8 1,889

Yaratık: Diriliş
1997 41 Aksiyon Editör 6.3 186,656
1997 41 Dram Editör 6.4 7,848

Kayıp Çocuklar Şehri
1995 39 Fantastik Editör
Müzik
7.7 57,858

Kızarmış Hikaye
1994 38 Dram Editör 7.3 2,483
1993 37 Dram Editör 6.6 91
1992 36 Dram Editör
Müzik
7.2 10,405
1992 36 Dram Editör 6.2 266

Avrupa
1991 35 Dram Editör 7.7 16,002

Şarküteri
1991 35 Komedi Editör
Müzik
7.7 69,237
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017