Giriş Kayıt
Jonathan Schmock

Jonathan Schmock (61)


Oyuncu, Senarist, Yapımcı, Yönetmen

Jonathan Carl Schmock, 26 Şubat 1956 San Diego, California, ABD doğumlu oyuncu, senarist, yapımcı, yönetmen. (1985) Altın Kızlar (1985), (2013) The Truth About Emanuel (2013), (1993) Surf Ninjas (1993), (1990) Blossom (1990) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Jonathan Carl Schmock
Doğum Tarihi: 26 Şubat 1956
Doğum Yeri: San Diego, California, ABD
Diğer Bir İsmi: The Funny Boys - Jonathan Schmock | The Funny Boys
Burcu: Balık
Web Sitesi:
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2013 57 Dram Oyuncu 6.0 6,999
2012 Komedi Yapımcı 2.8 58

Utanmaz
2011 Komedi Oyuncu 8.7 120,161
2004 Komedi Senarist 7.5 74
2003 Komedi Oyuncu 8.9 222,119
2003 Komedi Senarist 7.7 9,411
1998 42 Komedi Senarist    
1997 Komedi Yönetmen
Senarist
Yapımcı
6.3 24,352
1997 Komedi Yönetmen
Yapımcı
Senarist
   
1997 41 Suç Oyuncu 6.2 4,953
1996 Komedi Senarist 6.6 25,604
1993 Komedi Oyuncu 8.7 7
1993 37 Aksiyon Oyuncu 5.0 6,527
1990 Komedi Yapımcı
Oyuncu
Senarist
Çeşitli
5.9 5,238

Harika Şeyler
1987 31 Dram Oyuncu 7.1 21,066
1986 30 Dram Oyuncu 3.7 469

Ferris Bueller'la Bir Gün
1986 30 Komedi Oyuncu 7.8 255,819

Altın Kızlar
1985 Komedi Oyuncu 7.8 23,360
1980 24 Animasyon Senarist
Oyuncu
6.2 454
Film Altyazıları
Resident Evil: The Final Chapter (12,160) Live by Night (7,453) Hidden Figures (5,697) Rogue One (5,118) Split (4,758) Paterson (4,044) Assassin's Creed (3,998) Patriots Day (3,885) Allied (3,514) Passengers (1,603)
Dizi Altyazıları
Legion (9,324) Arrow (5,583) The 100 (3,641) The Flash (3,412) The Expanse (3,146) Designated Survivor (2,617) Colony (2,553) The Originals (2,128) The Last Kingdom (2,039) Vikings (2,022)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017