Giriş Kayıt
Gregory J. Schmidt

Gregory J. Schmidt


Kameraman, Görsel Efekt, Görüntü Yönetmeni

Gregory J. Schmidt, kameraman, görsel efekt, görüntü yönetmeni. (1998) Vahşi Şeyler (1998), (1987) Sosyete Polisi 2 (1987), (1990) Yıldırım Günleri (1990), (1994) Uzman (1994) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Greg 'Woody' Schmidt | Greg J. Schmidt | Gregory S
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Ölüm Alfabesi: Kötülüğün Başlangıcı
2016 Korku Kameraman 6.1 31,139

John Carter: İki Dünya Arasında
2012 Aksiyon Kameraman 6.6 221,606
2010 Belgesel Görüntü Yönetmeni 7.2 23

Uzay Yolu
2009 Aksiyon Kameraman 8.0 528,274

Operasyon Valkyrie
2008 Dram Kameraman 7.1 194,589

Kahramanlar Okulu
2005 Macera Kameraman 6.2 65,420

Zaman Ötesi
2003 Aksiyon Çeşitli 5.6 54,630

Uzay Yolu X : Nemesis
2002 Aksiyon Kameraman 6.4 61,665
2002 Biyografi Kameraman 7.3 27,854

Görevimiz Tehlike 2
2000 Aksiyon Çeşitli 6.1 256,766

Üç Kral
1999 Aksiyon Kameraman 7.1 143,474

Mavi Korku
1999 Aksiyon Kameraman 5.8 103,927

Vahşi Şeyler
1998 Suç Kameraman 6.5 94,180

Yedi
1995 Suç Kameraman 8.6 1,110,994

Denizde İsyan
1995 Aksiyon Kameraman 7.3 85,392

Uzman
1994 Aksiyon Kameraman 5.5 53,108

Çılgın Romantik
1993 Suç Kameraman 8.0 171,966

Kıvırcık Sue
1991 Komedi Kameraman 5.7 17,158

İntikam
1990 Aksiyon Kameraman 6.2 13,287

Yıldırım Günleri
1990 Aksiyon Kameraman 5.9 64,108

Sosyete Polisi 2
1987 Aksiyon Kameraman 6.5 89,651
1986 Aksiyon Kameraman 6.9 232,895

Beyaz Geceler
1985 Dram Kameraman 6.6 5,559
1982 Aksiyon Görsel Efekt 5.9 21,011
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017