Giriş Kayıt
Gregory J. Schmidt

Gregory J. Schmidt


Kameraman, Görsel Efekt, Görüntü Yönetmeni

Gregory J. Schmidt, kameraman, görsel efekt, görüntü yönetmeni. (1998) Vahşi Şeyler (1998), (1987) Sosyete Polisi 2 (1987), (1990) Yıldırım Günleri (1990), (1994) Uzman (1994) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Greg 'Woody' Schmidt | Greg J. Schmidt | Gregory S
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Ölüm Alfabesi: Kötülüğün Başlangıcı
2016 Korku Kameraman 6.1 29,077

John Carter: İki Dünya Arasında
2012 Aksiyon Kameraman 6.6 220,027
2010 Belgesel Görüntü Yönetmeni 7.2 23

Uzay Yolu
2009 Aksiyon Kameraman 8.0 525,077

Operasyon Valkyrie
2008 Dram Kameraman 7.1 192,773

Kahramanlar Okulu
2005 Macera Kameraman 6.2 64,652

Zaman Ötesi
2003 Aksiyon Çeşitli 5.6 54,392

Uzay Yolu X : Nemesis
2002 Aksiyon Kameraman 6.4 61,238
2002 Biyografi Kameraman 7.3 27,821

Görevimiz Tehlike 2
2000 Aksiyon Çeşitli 6.1 254,396

Üç Kral
1999 Aksiyon Kameraman 7.1 142,447

Mavi Korku
1999 Aksiyon Kameraman 5.8 103,182

Vahşi Şeyler
1998 Suç Kameraman 6.5 93,595

Yedi
1995 Suç Kameraman 8.6 1,097,010

Denizde İsyan
1995 Aksiyon Kameraman 7.3 84,675

Uzman
1994 Aksiyon Kameraman 5.5 52,620

Çılgın Romantik
1993 Suç Kameraman 8.0 170,553

Kıvırcık Sue
1991 Komedi Kameraman 5.7 17,158

İntikam
1990 Aksiyon Kameraman 6.2 13,055

Yıldırım Günleri
1990 Aksiyon Kameraman 5.9 63,390

Sosyete Polisi 2
1987 Aksiyon Kameraman 6.5 88,903
1986 Aksiyon Kameraman 6.9 230,144

Beyaz Geceler
1985 Dram Kameraman 6.6 5,437
1982 Aksiyon Görsel Efekt 5.9 20,815
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017