Giriş Kayıt
Gregory J. Schmidt

Gregory J. Schmidt


Kameraman, Görsel Efekt, Görüntü Yönetmeni

Gregory J. Schmidt, kameraman, görsel efekt, görüntü yönetmeni. (1998) Vahşi Şeyler (1998), (1987) Sosyete Polisi 2 (1987), (1990) Yıldırım Günleri (1990), (1994) Uzman (1994) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Greg 'Woody' Schmidt | Greg J. Schmidt | Gregory S
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Ölüm Alfabesi: Kötülüğün Başlangıcı
2016 Korku Kameraman 6.1 37,389

John Carter: İki Dünya Arasında
2012 Aksiyon Kameraman 6.6 225,655
2010 Belgesel Görüntü Yönetmeni 7.2 23

Uzay Yolu
2009 Aksiyon Kameraman 8.0 535,423

Operasyon Valkyrie
2008 Dram Kameraman 7.1 199,104

Kahramanlar Okulu
2005 Macera Kameraman 6.2 66,917

Zaman Ötesi
2003 Aksiyon Çeşitli 5.6 55,271

Uzay Yolu X : Nemesis
2002 Aksiyon Kameraman 6.4 63,041
2002 Biyografi Kameraman 7.3 28,174

Görevimiz Tehlike 2
2000 Aksiyon Çeşitli 6.1 262,396

Üç Kral
1999 Aksiyon Kameraman 7.1 145,929

Mavi Korku
1999 Aksiyon Kameraman 5.8 106,726

Vahşi Şeyler
1998 Suç Kameraman 6.5 95,876

Yedi
1995 Suç Kameraman 8.6 1,147,518

Denizde İsyan
1995 Aksiyon Kameraman 7.3 87,188

Uzman
1994 Aksiyon Kameraman 5.5 54,283

Çılgın Romantik
1993 Suç Kameraman 7.9 175,954

Kıvırcık Sue
1991 Komedi Kameraman 5.7 17,158

İntikam
1990 Aksiyon Kameraman 6.2 13,611

Yıldırım Günleri
1990 Aksiyon Kameraman 5.9 65,800

Sosyete Polisi 2
1987 Aksiyon Kameraman 6.5 91,727
1986 Aksiyon Kameraman 6.9 239,063

Beyaz Geceler
1985 Dram Kameraman 6.6 5,559
1982 Aksiyon Görsel Efekt 5.9 21,204
Dizi Altyazıları
Vikings (13,545) Supernatural (5,723) Mr. Robot (5,324) The Big Bang Theory (4,565) Gotham (3,512) Game of Thrones (3,337) Arrow (2,522) The Flash (2,443) Agents of S.H.I.E.L.D. (2,309) Shameless (2,276)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017