Giriş Kayıt
Gregory J. Schmidt

Gregory J. Schmidt


Kameraman, Görsel Efekt, Görüntü Yönetmeni

Gregory J. Schmidt, kameraman, görsel efekt, görüntü yönetmeni. (1998) Vahşi Şeyler (1998), (1987) Sosyete Polisi 2 (1987), (1990) Yıldırım Günleri (1990), (1994) Uzman (1994) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Greg 'Woody' Schmidt | Greg J. Schmidt | Gregory S
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Ölüm Alfabesi: Kötülüğün Başlangıcı
2016 Korku Kameraman 6.1 36,254

John Carter: İki Dünya Arasında
2012 Aksiyon Kameraman 6.6 224,688
2010 Belgesel Görüntü Yönetmeni 7.2 23

Uzay Yolu
2009 Aksiyon Kameraman 8.0 533,759

Operasyon Valkyrie
2008 Dram Kameraman 7.1 197,973

Kahramanlar Okulu
2005 Macera Kameraman 6.2 66,561

Zaman Ötesi
2003 Aksiyon Çeşitli 5.6 55,118

Uzay Yolu X : Nemesis
2002 Aksiyon Kameraman 6.4 62,669
2002 Biyografi Kameraman 7.3 28,174

Görevimiz Tehlike 2
2000 Aksiyon Çeşitli 6.1 261,045

Üç Kral
1999 Aksiyon Kameraman 7.1 145,362

Mavi Korku
1999 Aksiyon Kameraman 5.8 106,111

Vahşi Şeyler
1998 Suç Kameraman 6.5 95,558

Yedi
1995 Suç Kameraman 8.6 1,138,647

Denizde İsyan
1995 Aksiyon Kameraman 7.3 86,753

Uzman
1994 Aksiyon Kameraman 5.5 54,005

Çılgın Romantik
1993 Suç Kameraman 8.0 174,891

Kıvırcık Sue
1991 Komedi Kameraman 5.7 17,158

İntikam
1990 Aksiyon Kameraman 6.2 13,525

Yıldırım Günleri
1990 Aksiyon Kameraman 5.9 65,446

Sosyete Polisi 2
1987 Aksiyon Kameraman 6.5 91,212
1986 Aksiyon Kameraman 6.9 237,518

Beyaz Geceler
1985 Dram Kameraman 6.6 5,559
1982 Aksiyon Görsel Efekt 5.9 21,204
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017