Giriş Kayıt
Gregory J. Schmidt

Gregory J. Schmidt


Kameraman, Görsel Efekt, Görüntü Yönetmeni

Gregory J. Schmidt, kameraman, görsel efekt, görüntü yönetmeni. (1998) Vahşi Şeyler (1998), (1987) Sosyete Polisi 2 (1987), (1990) Yıldırım Günleri (1990), (1994) Uzman (1994) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Greg 'Woody' Schmidt | Greg J. Schmidt | Gregory S
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Ölüm Alfabesi: Kötülüğün Başlangıcı
2016 Korku Kameraman 6.1 24,549

John Carter: İki Dünya Arasında
2012 Aksiyon Kameraman 6.6 217,925
2010 Belgesel Görüntü Yönetmeni 7.2 23

Uzay Yolu
2009 Aksiyon Kameraman 8.0 521,219

Operasyon Valkyrie
2008 Dram Kameraman 7.1 190,547

Kahramanlar Okulu
2005 Macera Kameraman 6.2 63,861

Zaman Ötesi
2003 Aksiyon Çeşitli 5.6 54,093

Uzay Yolu X : Nemesis
2002 Aksiyon Kameraman 6.4 60,679
2002 Biyografi Kameraman 7.3 27,507

Görevimiz Tehlike 2
2000 Aksiyon Çeşitli 6.1 251,487

Üç Kral
1999 Aksiyon Kameraman 7.1 141,208

Mavi Korku
1999 Aksiyon Kameraman 5.8 102,154

Vahşi Şeyler
1998 Suç Kameraman 6.5 92,885

Yedi
1995 Suç Kameraman 8.6 1,079,163

Denizde İsyan
1995 Aksiyon Kameraman 7.3 83,755

Uzman
1994 Aksiyon Kameraman 5.5 51,957

Çılgın Romantik
1993 Suç Kameraman 8.0 168,744

Kıvırcık Sue
1991 Komedi Kameraman 5.7 17,158

İntikam
1990 Aksiyon Kameraman 6.2 13,009

Yıldırım Günleri
1990 Aksiyon Kameraman 5.9 62,558

Sosyete Polisi 2
1987 Aksiyon Kameraman 6.4 88,036
1986 Aksiyon Kameraman 6.9 227,484

Beyaz Geceler
1985 Dram Kameraman 6.6 5,418
1982 Aksiyon Görsel Efekt 5.9 20,287
Film Altyazıları
Assassin's Creed (9,048) Doctor Strange (7,185) Allied (6,665) John Wick: Chapter 2 (5,380) Moana (5,050) Lion (3,681) Arrival (3,405) Forushande (3,234) Hacksaw Ridge (2,414) Split (2,371)
Dizi Altyazıları
Taboo (10,843) Supernatural (4,853) Vikings (4,519) The Expanse (4,462) Suits (3,790) Sherlock (2,709) The Big Bang Theory (2,671) Blindspot (2,272) Arrow (2,158) Legion (2,086)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017