Reklamı Kapat
Giriş Kayıt
Gregory J. Schmidt

Gregory J. Schmidt


Kameraman, Görsel Efekt, Görüntü Yönetmeni

Gregory J. Schmidt, kameraman, görsel efekt, görüntü yönetmeni. (1998) Vahşi Şeyler (1998), (1987) Sosyete Polisi 2 (1987), (1990) Yıldırım Günleri (1990), (1994) Uzman (1994) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Greg 'Woody' Schmidt | Greg J. Schmidt | Gregory S
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Ölüm Alfabesi: Kötülüğün Başlangıcı
2016 Korku Kameraman 6.2 19,695

John Carter: İki Dünya Arasında
2012 Aksiyon Kameraman 6.6 216,813
2010 Belgesel Görüntü Yönetmeni 7.2 23

Uzay Yolu
2009 Aksiyon Kameraman 8.0 518,964

Operasyon Valkyrie
2008 Dram Kameraman 7.1 189,206

Kahramanlar Okulu
2005 Macera Kameraman 6.2 63,499

Zaman Ötesi
2003 Aksiyon Çeşitli 5.6 53,918

Uzay Yolu X : Nemesis
2002 Aksiyon Kameraman 6.4 60,359
2002 Biyografi Kameraman 7.3 27,247

Görevimiz Tehlike 2
2000 Aksiyon Çeşitli 6.1 249,799

Üç Kral
1999 Aksiyon Kameraman 7.1 140,595

Mavi Korku
1999 Aksiyon Kameraman 5.8 101,606

Vahşi Şeyler
1998 Suç Kameraman 6.5 92,472

Yedi
1995 Suç Kameraman 8.6 1,068,676

Denizde İsyan
1995 Aksiyon Kameraman 7.3 83,229

Uzman
1994 Aksiyon Kameraman 5.5 51,581

Çılgın Romantik
1993 Suç Kameraman 8.0 167,752

Kıvırcık Sue
1991 Komedi Kameraman 5.7 17,158

İntikam
1990 Aksiyon Kameraman 6.1 12,742

Yıldırım Günleri
1990 Aksiyon Kameraman 5.9 62,156

Sosyete Polisi 2
1987 Aksiyon Kameraman 6.4 87,427
1986 Aksiyon Kameraman 6.9 225,963

Beyaz Geceler
1985 Dram Kameraman 6.6 5,370
1982 Aksiyon Görsel Efekt 5.9 20,287
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017