Giriş Kayıt
Gregory J. Schmidt

Gregory J. Schmidt


Kameraman, Görüntü Yönetmeni, Görsel Efekt

Gregory J. Schmidt, kameraman, görüntü yönetmeni, görsel efekt. (1998) Vahşi Şeyler (1998), (1987) Sosyete Polisi 2 (1987), (1990) Yıldırım Günleri (1990), (1994) Uzman (1994) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Greg 'Woody' Schmidt | Greg J. Schmidt | Gregory S
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Ölüm Alfabesi: Kötülüğün Başlangıcı
2016 Korku Kameraman 6.1 27,058

John Carter: İki Dünya Arasında
2012 Aksiyon Kameraman 6.6 218,944
2010 Belgesel Görüntü Yönetmeni 7.2 23

Uzay Yolu
2009 Aksiyon Kameraman 8.0 523,107

Operasyon Valkyrie
2008 Dram Kameraman 7.1 191,613

Kahramanlar Okulu
2005 Macera Kameraman 6.2 64,231

Zaman Ötesi
2003 Aksiyon Çeşitli 5.6 54,229

Uzay Yolu X : Nemesis
2002 Aksiyon Kameraman 6.4 60,919
2002 Biyografi Kameraman 7.3 27,671

Görevimiz Tehlike 2
2000 Aksiyon Çeşitli 6.1 252,918

Üç Kral
1999 Aksiyon Kameraman 7.1 141,707

Mavi Korku
1999 Aksiyon Kameraman 5.8 102,664

Vahşi Şeyler
1998 Suç Kameraman 6.5 93,234

Yedi
1995 Suç Kameraman 8.6 1,087,917

Denizde İsyan
1995 Aksiyon Kameraman 7.3 84,178

Uzman
1994 Aksiyon Kameraman 5.5 52,231

Çılgın Romantik
1993 Suç Kameraman 8.0 169,542

Kıvırcık Sue
1991 Komedi Kameraman 5.7 17,158

İntikam
1990 Aksiyon Kameraman 6.2 13,055

Yıldırım Günleri
1990 Aksiyon Kameraman 5.9 62,924

Sosyete Polisi 2
1987 Aksiyon Kameraman 6.4 88,452
1986 Aksiyon Kameraman 6.9 228,757

Beyaz Geceler
1985 Dram Kameraman 6.6 5,437
1982 Aksiyon Görsel Efekt 5.9 20,662
Dizi Altyazıları
The Flash (5,464) Black Sails (4,511) Into the Badlands (4,003) Iron Fist (2,794) Vikings (1,929) Legion (1,683) Game of Thrones (1,459) Arrow (1,400) Billions (1,377) The 100 (1,339)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017