Giriş Kayıt
Gregory J. Schmidt

Gregory J. Schmidt


Kameraman, Görsel Efekt, Görüntü Yönetmeni

Gregory J. Schmidt, kameraman, görsel efekt, görüntü yönetmeni. (1998) Vahşi Şeyler (1998), (1987) Sosyete Polisi 2 (1987), (1990) Yıldırım Günleri (1990), (1994) Uzman (1994) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Greg 'Woody' Schmidt | Greg J. Schmidt | Gregory S
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Ölüm Alfabesi: Kötülüğün Başlangıcı
2016 Korku Kameraman 6.1 33,226

John Carter: İki Dünya Arasında
2012 Aksiyon Kameraman 6.6 223,037
2010 Belgesel Görüntü Yönetmeni 7.2 23

Uzay Yolu
2009 Aksiyon Kameraman 8.0 530,864

Operasyon Valkyrie
2008 Dram Kameraman 7.1 196,136

Kahramanlar Okulu
2005 Macera Kameraman 6.2 66,049

Zaman Ötesi
2003 Aksiyon Çeşitli 5.6 54,864

Uzay Yolu X : Nemesis
2002 Aksiyon Kameraman 6.4 62,100
2002 Biyografi Kameraman 7.3 28,174

Görevimiz Tehlike 2
2000 Aksiyon Çeşitli 6.1 258,781

Üç Kral
1999 Aksiyon Kameraman 7.1 144,325

Mavi Korku
1999 Aksiyon Kameraman 5.8 104,737

Vahşi Şeyler
1998 Suç Kameraman 6.5 94,851

Yedi
1995 Suç Kameraman 8.6 1,123,393

Denizde İsyan
1995 Aksiyon Kameraman 7.3 85,996

Uzman
1994 Aksiyon Kameraman 5.5 53,395

Çılgın Romantik
1993 Suç Kameraman 8.0 173,278

Kıvırcık Sue
1991 Komedi Kameraman 5.7 17,158

İntikam
1990 Aksiyon Kameraman 6.2 13,374

Yıldırım Günleri
1990 Aksiyon Kameraman 5.9 64,725

Sosyete Polisi 2
1987 Aksiyon Kameraman 6.5 90,399
1986 Aksiyon Kameraman 6.9 235,056

Beyaz Geceler
1985 Dram Kameraman 6.6 5,559
1982 Aksiyon Görsel Efekt 5.9 21,011
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017