Giriş Kayıt
Georgia Schmidt

Georgia Schmidt (92)


Oyuncu

Georgia Schmidt, 26 Ağustos 1904 doğumlu oyuncu. Güneye Yolculuk (1978) yapımıyla biliniyor.18 Nisan 1997 tarihinde (92 yaşında) hayatını kaybetti.

Doğum Tarihi: 26 Ağustos 1904
Ölüm Tarihi: 18 Nisan 1997
Diğer Bir İsmi: Georgina Schmidt
Burcu: Başak
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1984 Dram Oyuncu 6.7 3,271
1980 76 Komedi Oyuncu 6.5 2,701

Güneye Yolculuk
1978 74 Komedi Oyuncu 6.3 5,034
1977 73 Komedi Oyuncu 5.2 360
1974 Aksiyon Oyuncu 6.6 1,228

Küçük Ev
1974 Dram Oyuncu 7.4 13,111
1972 68 Dram Oyuncu 5.4 785

Andromeda Esrarı
1971 67 Bilim-Kurgu Oyuncu 7.2 28,099
1970 Komedi Oyuncu 7.9 3,952
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017