Giriş Kayıt
Eddie Schmidt

Eddie Schmidt (46)


Yapımcı, Kameraman, Oyuncu

Edward Robert Schmidt, 29 Ağustos 1970 ABD doğumlu yapımcı, kameraman, oyuncu. Derrida (2002), Cleanflix (2009), Super Troopers (2001), Outrage (2009) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Edward Robert Schmidt
Doğum Tarihi: 29 Ağustos 1970
Doğum Yeri: ABD
Burcu: Başak
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Belgesel Yapımcı
Yönetmen
7.6 1,475
2014 44 Belgesel 7.1 2,146
2014 44 Belgesel 6.8 927
2013 43 Belgesel Kameraman
Yapımcı
7.2 935
2012 Reality-TV Yapımcı 7.2 5,290
2012 42 Belgesel Yapımcı 7.5 908
2011 41 Belgesel 8.3 388
2011 Belgesel Yapımcı
Kameraman
   
2010 40 Belgesel Yapımcı 6.8 184
2009 39 Belgesel Oyuncu    
2009 39 Belgesel 6.8 519
2009 39 Belgesel 7.6 1,458
2008 38 Belgesel 6.1 363
2007 37 Belgesel 7.5 298
2006 36 Belgesel Yapımcı
Senarist
Kameraman
Oyuncu
7.5 25,408
2004 34 Belgesel Görüntü Yönetmeni
Yapımcı
7.3 686
2002 32 Belgesel 6.5 698
2001 31 Komedi 7.1 78,650
1999 29 Komedi Çeşitli 6.6 20,713
1998 28 Komedi Yapım Yöneticisi 7.1 3,239
1997 27 Belgesel Yapım Yöneticisi 7.7 1,315
1996 26 Dram 6.4 495
1994 24 Komedi Oyuncu
Editorial Department
5.9 1,025
1987 Suç Editorial Department 8.3 3,131
Dizi Altyazıları
The Flash (5,049) Black Sails (4,437) Into the Badlands (3,960) Iron Fist (2,753) Vikings (1,851) Legion (1,586) Game of Thrones (1,378) Billions (1,351) Arrow (1,308) The 100 (1,247)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017