Giriş Kayıt
Andre Schmidt

Andre Schmidt


Sesler

Andre Schmidt, sesler. Stuart: A Life Backwards (2007), (2010) Zoraki Kral (2010), (2011) Black Mirror (2011), (2007) Kefaret (2007) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: André Schmidt
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2013 Dram Sesler 6.3 2,007
2011 Dram Sesler 8.9 236,860
2010 Aksiyon Sesler 8.3 25,194

Zoraki Kral
2010 Biyografi Sesler 8.0 567,019
2009 Dram Sesler 6.5 4,284

Lanet Takım
2009 Biyografi Sesler 7.6 36,437
2008 Suç Sesler 7.9 10,074
2007 Dram Sesler 8.3 7,224

Kefaret
2007 Dram Sesler 7.8 217,702
2007 Dram Sesler 8.1 4,139
2006 Komedi Sesler 6.7 1,723

Aşk ve Gurur
2005 Dram Sesler 7.8 218,682
2005 Macera Sesler 5.4 390
2005 Suç Sesler    

Venedik Taciri
2004 Dram Sesler 7.1 31,952

İstiridye Avcısı
2004 Komedi Sesler 6.7 1,071

Kardeşlerin Aşkı
2004 Komedi Sesler 6.5 995
2003 Dram Sesler    
2003 Komedi Sesler 7.9 480

Doktor Jivago
2002 Dram Sesler    
2002 Komedi Sesler 6.6 414
2002 Komedi Sesler 5.5 1,688
2001 Dram Sesler 6.5 592
2000 Dram Sesler    
1997 Komedi Sesler 6.4 1,156
1997 Komedi Sesler 6.5 2,827
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018