Giriş Kayıt
Andre Schmidt

Andre Schmidt


Sesler

Andre Schmidt, sesler. Stuart: A Life Backwards (2007), (2010) Zoraki Kral (2010), (2011) Black Mirror (2011), (2007) Kefaret (2007) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: André Schmidt
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2013 Dram Sesler 6.3 2,007
2011 Dram Sesler 8.9 225,826
2010 Aksiyon Sesler 8.3 24,993

Zoraki Kral
2010 Biyografi Sesler 8.0 563,498
2009 Dram Sesler 6.5 4,284

Lanet Takım
2009 Biyografi Sesler 7.6 34,496
2008 Suç Sesler 8.0 9,928
2007 Dram Sesler 8.3 7,224

Kefaret
2007 Dram Sesler 7.8 216,260
2007 Dram Sesler 8.1 4,139
2006 Komedi Sesler 6.7 1,723

Aşk ve Gurur
2005 Dram Sesler 7.8 217,182
2005 Macera Sesler 5.4 390
2005 Suç Sesler    

Venedik Taciri
2004 Dram Sesler 7.1 31,939

İstiridye Avcısı
2004 Komedi Sesler 6.7 1,071

Kardeşlerin Aşkı
2004 Komedi Sesler 6.5 995
2003 Dram Sesler    
2003 Komedi Sesler 7.9 480

Doktor Jivago
2002 Dram Sesler    
2002 Komedi Sesler 6.6 414
2002 Komedi Sesler 5.5 1,688
2001 Dram Sesler 6.5 592
2000 Dram Sesler    
1997 Komedi Sesler 6.4 1,156
1997 Komedi Sesler 6.5 2,827
Film Altyazıları
Black Panther (2,800) Cargo (2,414) Red Sparrow (2,227) Game Night (1,633) True Crimes (1,525) Deadpool (1,201) Avengers: Infinity War (927) Annihilation (874) L'insulte (854) Den of Thieves (851)
Dizi Altyazıları
Westworld (9,318) Supernatural (6,460) La casa de papel (4,330) Gotham (3,243) Arrow (3,206) Agents of S.H.I.E.L.D. (3,127) The 100 (3,079) 13 Reasons Why (2,930) The Flash (2,391) Lucifer (1,958)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018