Giriş Kayıt
William H. Schirmer

William H. Schirmer


Özel Efekt, Görsel Efekt, Yönetmen Asistanı

William H. Schirmer, Özel efekt, görsel efekt, yönetmen asistanı. Sürücü (2011), Çok Fena (2007), 40 Yıllık Bekar (2005), Kahvaltı Kulübü (1985) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Bill Schirmer | William Schirmer | Bill Shirmer
Boyu: 1.83 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Sürücü
2011 Suç Özel Efekt 7.8 466,494
2011 Animasyon Özel Efekt 5.5 25,726

Hızlı ve Öfkeli 5
2011 Aksiyon Özel Efekt 7.3 304,229

Alvin Ve Sincaplar 2
2009 Animasyon Özel Efekt 4.5 34,171

Hızlı ve Öfkeli 4
2009 Aksiyon Özel Efekt 6.6 220,418

Dediğimi Yap, Yaptığımı Yapma
2008 Komedi Özel Efekt 6.9 200,974

Alvin ve Sincaplar
2007 Animasyon Özel Efekt 5.2 61,247

Çok Fena
2007 Komedi Özel Efekt 7.6 445,908
2007 Aksiyon Özel Efekt 4.5 3,938
2007 Komedi Özel Efekt 3.4 487

Hızlı ve Öfkeli: Tokyo Yarışı
2006 Aksiyon Özel Efekt 6.0 196,340
2006 Suç Özel Efekt 4.7 339

Uçuş Planı
2005 Aksiyon Özel Efekt 6.2 132,989

40 Yıllık Bekar
2005 Komedi Özel Efekt 7.1 331,384
2004 Dram Özel Efekt 8.4 94
2003 Aksiyon Özel Efekt    

Akrep Kral
2002 Aksiyon Özel Efekt 5.5 109,512
2001 Aksiyon Özel Efekt 6.1 269,681

Sapsız Sanık
1998 Aksiyon Özel Efekt 6.0 18,638
1998 Aksiyon Görsel Efekt 6.6 340,810

Derinlikte Dehşet
1998 Aksiyon Özel Efekt 6.0 27,822

Ateş Altında
1997 Aksiyon Özel Efekt 4.9 13,795

Yol Arkadaşım Bir Fil
1996 Komedi Özel Efekt 5.5 5,416

Kızılmaske
1996 Aksiyon Özel Efekt 4.9 28,717

Kırık Ok
1996 Aksiyon Özel Efekt 6.0 80,483

Zor Ölüm 3
1995 Aksiyon Özel Efekt 7.6 314,847
1995 Bilim-Kurgu Özel Efekt 7.4 13,732
1994 Dram Yönetmen Asistanı
Özel Efekt
6.2 626

Ejder: Bruce Lee'nin Hayatı
1993 Aksiyon Özel Efekt 7.0 23,168
1992 Aksiyon Özel Efekt 7.3 72
1992 Aksiyon Özel Efekt    
1990 Aksiyon Özel Efekt 7.3 4,994
1990 Aksiyon Özel Efekt    
1990 Dram Özel Efekt    
1990 Komedi Özel Efekt 5.3 7,396

Yeraltı Canavarı
1990 Komedi Görsel Efekt 7.1 97,053

Suçsuz Bir Adam
1989 Aksiyon Özel Efekt 6.4 4,761

Üç Tatlı Kaçak
1989 Aksiyon Özel Efekt 6.0 8,743

Savaş ve Anılar
1988 Dram Özel Efekt    
1986 Komedi Özel Efekt 5.9 7,987
1985 Macera Özel Efekt 7.5 3,873

Kahvaltı Kulübü
1985 Komedi Özel Efekt 7.9 279,929
1984 Biyografi Özel Efekt    
1981 Aksiyon Özel Efekt 7.1 4,487

Örümcek Adam Dragon'a Karşı
1981 Macera Özel Efekt    
1980 Bilim-Kurgu Özel Efekt 5.5 2,233
1980 Western Özel Efekt    
1978 Dram Özel Efekt 5.7 355
1977 Macera Özel Efekt 6.4 1,386
1977 Komedi Özel Efekt    

6 Milyon Dolarlık Adam
1974 Aksiyon Özel Efekt 7.1 6,364
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017