Giriş Kayıt
William H. Schirmer

William H. Schirmer


Özel Efekt, Görsel Efekt, Yönetmen Asistanı

William H. Schirmer, Özel efekt, görsel efekt, yönetmen asistanı. Sürücü (2011), Çok Fena (2007), 40 Yıllık Bekar (2005), Kahvaltı Kulübü (1985) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Bill Schirmer | William Schirmer | Bill Shirmer
Boyu: 1.83 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Sürücü
2011 Suç Özel Efekt 7.8 494,878
2011 Animasyon Özel Efekt 5.5 27,311

Hızlı ve Öfkeli 5
2011 Aksiyon Özel Efekt 7.3 316,362

Alvin Ve Sincaplar 2
2009 Animasyon Özel Efekt 4.5 36,530

Hızlı ve Öfkeli 4
2009 Aksiyon Özel Efekt 6.6 231,038

Dediğimi Yap, Yaptığımı Yapma
2008 Komedi Özel Efekt 6.9 206,164

Alvin ve Sincaplar
2007 Animasyon Özel Efekt 5.2 65,139

Çok Fena
2007 Komedi Özel Efekt 7.6 463,521
2007 Aksiyon Özel Efekt 4.5 3,938
2007 Komedi Özel Efekt 3.4 487

Hızlı ve Öfkeli: Tokyo Yarışı
2006 Aksiyon Özel Efekt 6.0 207,032
2006 Suç Özel Efekt 4.7 339

Uçuş Planı
2005 Aksiyon Özel Efekt 6.3 138,085

40 Yıllık Bekar
2005 Komedi Özel Efekt 7.1 346,110
2004 Dram Özel Efekt 8.4 94
2003 Aksiyon Özel Efekt    

Akrep Kral
2002 Aksiyon Özel Efekt 5.5 114,703
2001 Aksiyon Özel Efekt 6.1 281,754

Sapsız Sanık
1998 Aksiyon Özel Efekt 6.0 18,638
1998 Aksiyon Görsel Efekt 6.6 355,307

Derinlikte Dehşet
1998 Aksiyon Özel Efekt 6.0 29,058

Ateş Altında
1997 Aksiyon Özel Efekt 5.0 14,580

Yol Arkadaşım Bir Fil
1996 Komedi Özel Efekt 5.5 5,416

Kızılmaske
1996 Aksiyon Özel Efekt 4.9 29,649

Kırık Ok
1996 Aksiyon Özel Efekt 6.0 83,085

Zor Ölüm 3
1995 Aksiyon Özel Efekt 7.6 327,352
1995 Bilim-Kurgu Özel Efekt 7.4 14,303
1994 Dram Yönetmen Asistanı
Özel Efekt
6.2 626

Ejder: Bruce Lee'nin Hayatı
1993 Aksiyon Özel Efekt 7.0 24,229
1992 Aksiyon Özel Efekt 7.3 72
1992 Aksiyon Özel Efekt    
1990 Aksiyon Özel Efekt 7.3 5,328
1990 Aksiyon Özel Efekt    
1990 Komedi Özel Efekt 5.3 7,396
1990 Dram Özel Efekt 7.1 2,281

Yeraltı Canavarı
1990 Komedi Görsel Efekt 7.2 102,714

Suçsuz Bir Adam
1989 Aksiyon Özel Efekt 6.4 5,234

Üç Tatlı Kaçak
1989 Aksiyon Özel Efekt 6.1 9,510

Savaş ve Anılar
1988 Dram Özel Efekt    
1986 Komedi Özel Efekt 5.9 7,987
1985 Macera Özel Efekt 7.5 4,191

Kahvaltı Kulübü
1985 Komedi Özel Efekt 7.9 297,868
1984 Biyografi Özel Efekt    
1983 Dram Özel Efekt 6.1 36
1981 Aksiyon Özel Efekt 7.1 4,945

Örümcek Adam Dragon'a Karşı
1981 Macera Özel Efekt    
1980 Bilim-Kurgu Özel Efekt 5.5 2,681
1980 Western Özel Efekt    
1978 Dram Özel Efekt 5.7 355
1977 Macera Özel Efekt 6.4 1,524
1977 Komedi Özel Efekt 6.0 287

6 Milyon Dolarlık Adam
1974 Aksiyon Özel Efekt 7.1 7,035
Film Altyazıları
Rampage (12,741) Ready Player One (9,343) Escape Plan 2: Hades (7,497) Tomb Raider (1,979) The Cured (1,952) Set It Up (997) Blockers (911) Den 12. mann (906) Journey's End (798) Black Panther (664)
Dizi Altyazıları
Westworld (15,375) 12 Monkeys (3,069) La casa de papel (2,612) Into the Badlands (2,542) Legion (1,657) Fear the Walking Dead (1,447) The Expanse (1,326) Vikings (999) The Crossing (999) The 100 (950)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018