Giriş Kayıt
Norbert Schiller

Norbert Schiller (88)


Oyuncu

Norbert Schiller, 23 Kasım 1899 Vienna, Avusturya-Macaristan, now Avusturya doğumlu oyuncu. (1949) Thieves' Highway (1949), (1965) Korkusuzlar (1965), (1977) The World's Greatest Lover (1977), (1975) The Man in the Glass Booth (1975) gibi yapımlarla biliniyor.08 Ocak 1988 tarihinde (88 yaşında) hayatını kaybetti.

Doğum Tarihi: 23 Kasım 1899
Ölüm Tarihi: 08 Ocak 1988
Doğum Yeri: Vienna, Avusturya-Macaristan, now Avusturya
Burcu: Yay
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1977 78 Komedi Oyuncu 5.8 1,557
1975 76 Dram Oyuncu 7.4 795

Genç Frankeştayn
1974 75 Komedi Oyuncu 8.0 121,321

Esrar Perdesi
1966 67 Gerilim Oyuncu 6.7 19,256
1965 Komedi Oyuncu 7.9 6,364

Korkusuzlar
1965 66 Dram Oyuncu 7.0 2,442
1964 65 Savaş Oyuncu 7.3 2,891
1962 63 Biyografi Oyuncu 5.8 225

Nuremberg Mahkemesi
1961 62 Dram Oyuncu 8.3 49,247
1961 62 Dram Oyuncu 6.2 106
1958 59 Romantik Oyuncu 6.8 130
1958 59 Dram Oyuncu 5.8 696
1958 59 Aksiyon Oyuncu 7.3 5,614

Beklenmeyen Şahit
1957 58 Suç Oyuncu 8.4 71,500
1957 58 Gizem Oyuncu 6.5 45
1957 58 Suç Oyuncu 6.5 1,470
1956 57 Dram Oyuncu 7.2 961
1956 57 Macera Oyuncu 6.4 1,080
1955 56 Müzikal Oyuncu 6.5 947
1955 56 Dram Oyuncu 5.4 247

Herşey Senin İçin
1954 55 Dram Oyuncu 7.1 4,526

Zincirli Köle
1953 54 Dram Oyuncu 6.8 6,971
1951 52 Komedi Oyuncu 6.7 776

Başka Dünyadan Gelen Şey
1951 52 Korku Oyuncu 7.3 20,280
1949 50 Dram Oyuncu 7.7 3,680
1948 49 Dram Oyuncu 6.8 2,110
1948 49 Komedi Oyuncu 6.2 1,045

Meçhul Bir Kadının Mektupları
1948 49 Dram Oyuncu 8.0 8,301
1947 48 Macera Oyuncu 6.7 336
1947 48 Macera Oyuncu 6.8 299

Şehzade Sinbad
1947 48 Romantik Oyuncu 6.3 1,435

Notre Dame'ın Kamburu
1939 40 Dram Oyuncu 7.9 8,414
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017