Giriş Kayıt
Emanuel Schikaneder

Emanuel Schikaneder (61)


Senarist

Emanuel Schikaneder, 31 Ağustos 1751 doğumlu senarist. Büyülü Flüt (1975) yapımıyla biliniyor.01 Eylül 1812 tarihinde (61 yaşında) hayatını kaybetti.

Doğum Tarihi: 31 Ağustos 1751
Ölüm Tarihi: 01 Eylül 1812
Burcu: Başak
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2006 Müzik Senarist 6.6 937
1998 Animasyon Senarist 7.1 11
1991 Macera Senarist 8.6 80
1978 Animasyon Senarist 7.3 15

Büyülü Flüt
1975 Komedi Senarist    
1935 Animasyon Senarist 7.0 220
Film Altyazıları
Resident Evil: The Final Chapter (12,333) Live by Night (8,138) Hidden Figures (5,793) Rogue One (5,256) Split (4,823) Assassin's Creed (4,131) Paterson (4,107) Patriots Day (4,004) Allied (3,565) Passengers (1,658)
Dizi Altyazıları
Legion (9,431) Arrow (5,690) The 100 (3,834) The Flash (3,506) The Expanse (3,215) Designated Survivor (2,699) Colony (2,618) The Originals (2,416) The Last Kingdom (2,122) Vikings (2,084)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017