Giriş Kayıt
Emanuel Schikaneder

Emanuel Schikaneder (61)


Senarist

Emanuel Schikaneder, 01 Eylül 1751 doğumlu senarist. Büyülü Flüt (1975) yapımıyla biliniyor.01 Eylül 1812 tarihinde (61 yaşında) hayatını kaybetti.

Doğum Tarihi: 01 Eylül 1751
Ölüm Tarihi: 01 Eylül 1812
Burcu: Başak
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2006 Müzik Senarist 6.6 937
1998 Animasyon Senarist 7.1 11
1991 Macera Senarist 8.6 80
1978 Animasyon Senarist 7.3 15

Büyülü Flüt
1975 Komedi Senarist    
1935 Animasyon Senarist 7.0 220
Film Altyazıları
Blade Runner 2049 (3,635) Last Flag Flying (3,612) The Man from Earth: Holocene (3,492) Jigsaw (3,401) Geostorm (3,178) Thor: Ragnarok (1,724) The Open House (1,235) Dunkirk (1,189) The Foreigner (971) It (967)
Dizi Altyazıları
Vikings (20,492) Black Mirror (5,821) Supernatural (4,150) The Big Bang Theory (3,689) The Flash (3,396) Shameless (3,347) Agents of S.H.I.E.L.D. (2,146) The Blacklist (2,102) The X Files (1,726) Knightfall (1,597)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018