Giriş Kayıt
Adam Schiff

Adam Schiff


Müzisyen, Müzisyen

Adam Schiff, müzisyen, müzisyen. İkisini De Sevdim (1999), Seal Team Eight: Behind Enemy Lines (2014), Alaska'yı Mesken Tuttuk (2014), (2013) Paranoya (2013) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Belgesel Müzik 8.4 1,473

Alaska'yı Mesken Tuttuk
2014 Reality-TV Müzik 6.4 1,659
2014 Aksiyon Müzik 4.5 2,360

Paranoya
2013 Dram Müzik 5.7 31,154
2013 Komedi Müzik
Müzik
6.8 163
2013 Belgesel Müzik    
2010 Belgesel Müzik 8.9 26
2006 Kısa Metraj Müzik 4.5 206

Kör Şafak
2003 Dram Müzik
Müzik
5.6 3,979
2001 Dram Müzik 5.8 658

İkisini De Sevdim
1999 Komedi Müzik 5.9 2,653
1999 Suç Müzik    

Bir Yazarın Hayatı
1998 Biyografi Müzik 6.3 6,059
Dizi Altyazıları
Vikings (13,528) Supernatural (5,722) Mr. Robot (5,321) The Big Bang Theory (4,553) Gotham (3,508) Game of Thrones (3,330) Arrow (2,510) The Flash (2,440) Agents of S.H.I.E.L.D. (2,302) Shameless (2,271)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017