Giriş Kayıt
Maria Schicker

Maria Schicker


Kostüm Tasarımcısı, Kostümcü

Maria M. Schicker, kostüm tasarımcısı, kostümcü. Cold Case (2003), Hitler: Kötülüğün Yükselişi (2003), Kurtadam Paris'te (1997), Keskin Nişancı: Ölümcül Hedef (2011) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Maria M. Schicker
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 Gerilim Kostüm Tasarımcısı
Kostüm Bölümü
6.6 3,020
2013 Komedi Kostüm Tasarımcısı 5.9 575

Unutulmuş
2012 Dram Kostüm Tasarımcısı 5.9 499
2012 Komedi Kostüm Tasarımcısı    

Keskin Nişancı: Ölümcül Hedef
2011 Aksiyon Kostüm Tasarımcısı 5.4 6,431

Bu Gece Beni Eve Al
2011 Komedi Kostüm Bölümü 6.3 46,121
2010 Komedi Kostüm Tasarımcısı 6.6 4,653
2009 Komedi Kostüm Tasarımcısı    
2008 Dram Kostüm Tasarımcısı 4.6 325
2007 Korku Kostüm Tasarımcısı 4.8 1,130
2003 Suç Kostüm Tasarımcısı 7.6 20,561

Hitler: Kötülüğün Yükselişi
2003 Biyografi Kostüm Tasarımcısı 7.3 17,240
2002 Aksiyon Kostüm Tasarımcısı 4.5 4,851

Formül 51
2001 Aksiyon Kostüm Bölümü 6.3 43,886

Paralar Nerede?
2000 Dram Kostüm Tasarımcısı 6.3 4,551
2000 Biyografi Kostüm Tasarımcısı 5.8 497

Kurtadam Paris'te
1997 Korku Kostüm Tasarımcısı 5.1 20,263
1986 Dram Kostüm Tasarımcısı 6.9 56
1982 Romantik Kostüm Tasarımcısı
Kostüm Bölümü
   
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017