Reklamı Kapat
Giriş Kayıt
Richard Schexnayder

Richard Schexnayder


Sesler

Richard Schexnayder, sesler. The Duel (2016), Seedpeople (1992), The Magnificent Seven (1998), Local Color (2006) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Richard G. Schexnayder | Richard O. Schexnayder |
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Dram Sesler 5.7 4,579

Kökler
2016 Dram Sesler 7.8 4,027
2015 Gerilim Sesler 6.3 728

13 Günah
2014 Korku Sesler 6.3 24,837

Daire
2014 Gizem Sesler 6.3 36,899
2014 Dram Sesler 7.2 17,014
2014 Komedi Sesler 6.5 2,087

Kaçış Planı
2013 Aksiyon Sesler 6.7 183,414

Karanlık Cinayetler
2013 Biyografi Sesler 6.4 45,142

Sihirbazlar Çetesi
2013 Suç Sesler 7.3 477,932
2013 Macera Sesler 4.8 911

Bitik Şehir
2013 Suç Sesler 6.2 65,131

Kirli Oyun
2012 Aksiyon Sesler 4.6 7,995

Çok Gizli
2012 Aksiyon Sesler 5.0 14,925
2012 Aksiyon Sesler 5.7 21,284
2011 Komedi Sesler 6.6 28

Ateşli Festival: Mardi Gras
2011 Komedi Sesler 5.2 4,658

Teksas Ölüm Tarlası
2011 Suç Sesler 5.7 15,070
2011 Komedi Sesler 4.7 2,128
2010 Aksiyon Sesler 4.7 46,822

Red: Emekli ve Tehlikeli
2010 Aksiyon Sesler 7.1 245,094

Cehennem Melekleri
2010 Aksiyon Sesler 6.5 277,607
2010 Komedi Sesler 5.8 7,241
2008 Biyografi Sesler    

Harold and Kumar 2
2008 Macera Sesler 6.6 116,154
2007 Biyografi Sesler    
2006 Aksiyon Sesler    
2006 Dram Sesler 7.0 1,189

Karambol
2005 Suç Sesler    
2005 Biyografi Sesler    
2005 Dram Sesler 4.2 114
2005 Belgesel Sesler 8.2 474

44 Dakika
2003 Suç Sesler    

İki Yüzlü
2001 Bilim-Kurgu Sesler 6.2 20,170

Amerikan Rapsodi
2001 Dram Sesler 6.9 3,298

Gilmore Girls 6
2000 Komedi Sesler 8.1 71,709
1999 Fantastik Sesler 6.9 12
1998 Western Sesler 7.7 1,171
1997 Korku Sesler 4.8 1,744

Cinnet
1997 Dram Sesler    
1996 Dram Sesler 7.0 276

Bahçıvan 2
1996 Aksiyon Sesler 2.4 8,011
1995 Dram Sesler 6.8 1,434
1994 Dram Sesler 7.8 31

Mahşer
1994 Macera Sesler    
1993 Macera Sesler 6.8 16,049

Yıldızlar Topluluğu
1993 Dram Sesler 6.3 107
1992 Korku Sesler 4.1 582

Elm Sokağında Kabus 6: Son Kabus
1991 Komedi Sesler 4.9 31,933
1991 Gerilim Sesler 5.4 436
1989 Aksiyon Sesler 6.3 1,768

Dolaptaki Dehşet
1988 Korku Sesler 4.9 676
1988 Komedi Sesler 5.6 3,397
- Aksiyon Sesler    
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017