Giriş Kayıt
Michael Scherer

Michael Scherer (54)


Dublör, Oyuncu

Michael Scherer, 06 Eylül 1962 Cologne, North Rhine-Westphalia, Almanya doğumlu dublör, oyuncu. Blue Mountain State (2010), Tom Çiftlikte (2013), Terkediş (2002), Sır (2007) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 06 Eylül 1962
Doğum Yeri: Cologne, North Rhine-Westphalia, Almanya
Diğer Bir İsmi: Mike Scherer | Mike Shearer | Michael Sherer | Mik
Burcu: Başak
Boyu: 1.98 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Aksiyon Dublör    
2016 54 Aksiyon Dublör 7.1 248,360
2015 53 Gerilim Dublör    
2015 53 Macera Dublör 6.5 1,068

Kayıp Çocuk
2014 52 Suç Dublör 5.9 20,549

X-Men: Geçmiş Günler Gelecek
2014 52 Aksiyon Dublör 8.0 538,592
2014 Bilim-Kurgu Dublör 6.0 1,732

Tom Çiftlikte
2013 51 Dram Dublör 7.0 9,871
2013 51 Aksiyon Dublör 6.4 130,089
2013 51 Aksiyon Dublör 6.7 130,927

Sıcak Kalpler
2013 51 Komedi Dublör 6.9 191,323

Aşkın Çekimi
2012 50 Dram Dublör 6.4 60,744
2011 49 Dram Dublör 5.6 66,422

Yaşam Şifresi
2011 49 Gizem Dublör 7.5 397,819
2010 48 Macera Dublör    
2010 Komedi Dublör 8.4 40,755

Kızılmaske
2009 47 Aksiyon Dublör    
2009 47 Aile Oyuncu 6.7 77

Evdeki Düşman
2009 47 Korku Dublör 7.0 150,554
2009 47 Komedi Dublör    

Yabancı
2008 46 Aksiyon Dublör 6.3 65,169

İnfazcı: Savaş Bölgesi
2008 46 Aksiyon Dublör 6.0 50,554

Ölüm Yarışı
2008 46 Aksiyon Dublör 6.4 171,504

Mumya: Ejder İmparatoru'nun Mezarı
2008 46 Aksiyon Oyuncu
Dublör
5.2 122,364

Sır
2007 45 Dram Dublör 6.4 3,131
2007 45 Aksiyon Oyuncu 5.5 1,580

Şeytanla Anlaşma
2006 44 Aksiyon Dublör 5.3 40,399

Kontrat
2006 44 Dram Dublör 5.7 20,518
2006 44 Dram Dublör    

Hayatın Benim
2004 42 Suç Dublör 6.2 67,276

Yarından Sonra
2004 42 Aksiyon Dublör 6.4 345,312

Zaman Ötesi
2003 41 Aksiyon Dublör 5.6 54,115
2003 41 Komedi Dublör 5.8 485
2003 41 Dram Dublör 7.0 309

Tehlikeli Aklın Itirafları
2002 40 Biyografi Dublör 7.1 73,188

En Büyük Korku
2002 40 Aksiyon Dublör 6.4 88,769

Aydaki Adam
2002 40 Komedi Dublör 3.8 20,468
2002 40 Aksiyon Dublör 5.5 5,133

Terkediş
2002 40 Dram Dublör 4.9 7,951

Ölüm Pateni
2002 40 Aksiyon Dublör 3.0 22,662

Vurgun
2001 39 Aksiyon Dublör 6.5 28,204
2001 39 Dram Dublör    
2001 39 Aksiyon Oyuncu 4.8 892

Savaş Sanatı
2000 38 Aksiyon Dublör 5.7 25,482
2000 38 Aksiyon Dublör 2.4 66,795
1999 37 Dram Dublör 5.3 148

Kemik Koleksiyoncusu
1999 37 Suç Dublör 6.7 124,956

Gri Baykuş
1999 37 Biyografi Dublör 6.0 2,811

ÖldürenTutku
1999 37 Dram Dublör 4.9 13,402

Kusursuz Silah
1998 36 Aksiyon Dublör 3.3 585
1998 36 Gerilim Dublör 5.3 190

Yılan Gözler
1998 36 Suç Dublör 5.9 65,685
1998 36 Aksiyon Dublör
Oyuncu
3.8 2,342
1998 36 Komedi Oyuncu 6.7 469
1998 36 Aksiyon Dublör 3.8 1,278

Küçük Adamlar
1998 36 Dram Dublör 6.4 364
1997 35 Aksiyon Dublör 5.1 2,153

Son Görev
1997 35 Aksiyon Dublör 6.9 7,532
1996 34 Aksiyon Dublör 5.3 236

Sessiz Tetikçi
1996 34 Aksiyon Dublör 5.6 2,727
1996 34 Aksiyon Dublör 4.1 405

Beynimdeki Düşman
1995 33 Aksiyon Oyuncu 5.6 57,537
1995 33 Aksiyon Dublör 6.4 20,872
1995 33 Aksiyon Dublör 5.6 978
1995 33 Aksiyon Oyuncu 4.5 172
1994 32 Macera Dublör 6.1 893
1992 30 Aksiyon Oyuncu    
1992 30 Aksiyon Dublör 4.2 1,263
1991 29 Aksiyon Dublör 5.2 2,054
1991 29 Aksiyon Dublör 2.7 664

Liseli Ajan
1991 29 Aksiyon Dublör 5.7 5,248
1990 28 Macera Dublör
Oyuncu
2.6 1,244
1989 27 Aksiyon Oyuncu 3.8 337
1989 27 Gerilim Dublör 4.3 188
1988 26 Aksiyon Dublör 3.5 4,011
1988 26 Dram Dublör 5.5 1,190
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017