Giriş Kayıt
Sean Schemmel

Sean Schemmel (48)


Oyuncu

Sean Christian Schemmel, 21 Kasım 1968 Waterloo, Iowa, ABD doğumlu oyuncu. Dragon Ball Z (1996) yapımıyla biliniyor.

Gerçek İsmi: Sean Christian Schemmel
Doğum Tarihi: 21 Kasım 1968
Doğum Yeri: Waterloo, Iowa, ABD
Diğer Bir İsmi: Seán Schemmel
Burcu: Akrep
Boyu: 1.80 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Animasyon Oyuncu 5.8 304
2015 Bilim-Kurgu Oyuncu 8.5 398
2015 47 Animasyon Oyuncu 7.4 15,075
2015 Animasyon Oyuncu    
2013 Animasyon Oyuncu 7.1 1,481

Dragon Ball Z: Tanrıların Savaşı
2013 45 Animasyon Oyuncu 7.3 21,175
2013 45 Animasyon Oyuncu 8.0 3,825
2012 Animasyon Oyuncu    
2012 44 Animasyon Oyuncu 6.0 312
2012 44 Animasyon Oyuncu    
2012 44 Animasyon Oyuncu    
2012 44 Dram Oyuncu 5.5 223
2011 43 Komedi Çeşitli 3.0 2,636

Sevimli Hayvanlar
2010 42 Animasyon Oyuncu 4.9 4,646

Pokemon Zoroark'ın Gazabı
2010 42 Animasyon Oyuncu 6.2 790
2010 42 Animasyon Oyuncu 7.5 2,225
2010 42 Animasyon Oyuncu 6.7 719
2010 42 Animasyon Oyuncu    
2009 41 Animasyon Oyuncu 7.9 2,242
2009 Aksiyon Oyuncu 7.9 448
2009 Animasyon Oyuncu 9.1 65,709
2009 Animasyon Oyuncu 8.4 15,616
2008 Animasyon Oyuncu    
2007 Animasyon Oyuncu 6.7 177

Sevimli Dinazor
2006 38 Animasyon Oyuncu 5.1 497
2006 Animasyon Oyuncu    
2005 37 Animasyon Oyuncu 6.6 223
2005 37 Animasyon Oyuncu    
2005 37 Animasyon Oyuncu 6.5 514
2005 Animasyon Oyuncu    

Şaman Kral
2005 Animasyon Oyuncu    
2005 Animasyon Oyuncu    
2004 36 Animasyon Oyuncu    
2004 Animasyon Oyuncu 7.9 90
2004 Animasyon Oyuncu 5.4 1,978

Ninja Kaplumbağalar
2003 Animasyon Oyuncu 7.7 5,508
2003 Animasyon Oyuncu    
2002 34 Animasyon Oyuncu 5.7 134
2000 Animasyon Oyuncu    

Lastik
1999 Animasyon Oyuncu 8.7 47,868
1997 Animasyon Oyuncu 7.5 25,837
1997 29 Animasyon Oyuncu    
1997 29 Animasyon Oyuncu 7.4 163
1996 Animasyon Oyuncu 8.8 89,226
1996 Animasyon Oyuncu 6.9 18,769
1995 27 Animasyon Oyuncu 7.6 5,780
1995 Animasyon Oyuncu 8.6 40,392
1995 27 Animasyon Oyuncu 7.8 7,209
1994 26 Animasyon Oyuncu    
1994 26 Animasyon Oyuncu 6.2 2,999
1994 26 Animasyon Oyuncu 6.8 3,069
1993 25 Animasyon Oyuncu 7.4 3,750
1993 25 Animasyon Oyuncu 7.5 7,148
1993 25 Animasyon Oyuncu 8.1 1,562
1992 24 Animasyon Oyuncu 7.2 4,938
1992 Animasyon Oyuncu 8.6 6,517
1992 24 Animasyon Oyuncu 7.3 4,590
1991 23 Animasyon Oyuncu 7.3 4,465
1991 23 Animasyon Oyuncu 6.8 3,684
1991 Animasyon Oyuncu 6.5 13
1991 23 Aksiyon Oyuncu    
1990 22 Animasyon Oyuncu 6.9 4,294
1990 22 Animasyon Oyuncu 7.1 5,188
1990 22 Animasyon Oyuncu    
1990 22 Aksiyon Oyuncu    
1989 21 Animasyon Oyuncu 7.1 4,622
1989 Animasyon Oyuncu 8.7 48,680
1983 Animasyon Oyuncu 7.9 100
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017