Giriş Kayıt
David Scheller

David Scheller


Oyuncu

David Scheller, Munich, Bavaria, Almanya doğumlu oyuncu. 8 Mil Yukarı (2007), Sığınak (2015), Kanak Attack (2000), Korkunç Takip (2008) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Yeri: Munich, Bavaria, Almanya
Boyu: 1.78 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Dram Oyuncu 7.4 14

Sığınak
2015 Komedi Oyuncu 6.2 1,099
2013 Komedi Oyuncu 5.5 2,734

Gölgeler Altında
2010 Suç Oyuncu 7.0 469
2010 Biyografi Oyuncu 2.8 4,644

Korkunç Takip
2008 Aksiyon Oyuncu 4.9 731

8 Mil Yukarı
2007 Biyografi Oyuncu 6.4 2,389
2006 Komedi Oyuncu 6.4 4,592
2006 Aksiyon Oyuncu 6.4 3,632

Senin adın Justine
2005 Dram Oyuncu 6.6 334
2005 Dram Oyuncu 5.4 109
2005 Dram Oyuncu 6.1 200
2002 Aksiyon Oyuncu 4.5 4,851
2000 Dram Oyuncu 6.8 711

Olay Yeri
1970 Suç Oyuncu 7.2 1,850
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017