Giriş Kayıt
Thomas Schellenberg

Thomas Schellenberg


Yönetmen Asistanı, Oyuncu

Thomas Schellenberg, yönetmen asistanı, oyuncu. Esaretin Bedeli (1994), Evrenin Askerleri (1992), Genç Silahşörler 2 (1990), Kazaam (1996) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Thomas K. Schellenberg | Tom Schellenberg | Thomas
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1996 Komedi Yönetmen Asistanı 2.9 20,702
1995 Aksiyon Yönetmen Asistanı 5.2 10,094

Ölümcül Dövüş
1995 Aksiyon Yönetmen Asistanı 5.8 89,908

Esaretin Bedeli
1994 Suç Yönetmen Asistanı 9.3 1,963,675

Şehirli Züppeler 2
1994 Macera Yönetmen Asistanı 5.4 15,782

Makinadaki Hayalet
1993 Korku Yönetmen Asistanı 4.4 2,743
1993 Aksiyon Yönetmen Asistanı 5.5 13,116
1993 Aksiyon Yönetmen Asistanı 5.7 4,136

Evrenin Askerleri
1992 Aksiyon Yönetmen Asistanı 6.0 74,822

Zehirli Sarmaşık
1992 Dram Yönetmen Asistanı 5.4 15,268

Genç Silahşörler 2
1990 Aksiyon Yönetmen Asistanı 6.5 26,771
1990 Korku Yönetmen Asistanı 6.6 3,131

Yeraltı Canavarı
1990 Komedi Yönetmen Asistanı 7.2 102,760
1989 Korku Yönetmen Asistanı 5.7 496

Gece Yarısından Sonra
1989 Korku Yönetmen Asistanı 5.6 1,128
1989 Aksiyon Yönetmen Asistanı
Oyuncu
6.3 1,768
1988 Komedi Yönetmen Asistanı 5.3 2,424
1988 Aksiyon Çeşitli 7.0 6,380
Dizi Altyazıları
Westworld (6,931) The 100 (3,243) The Expanse (2,683) La casa de papel (1,981) The Crossing (1,670) Colony (1,526) 12 Monkeys (1,228) Genius (1,097) Vikings (1,041) Into the Badlands (1,041)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018