Giriş Kayıt
Thomas Schellenberg

Thomas Schellenberg


Yönetmen Asistanı, Oyuncu

Thomas Schellenberg, yönetmen asistanı, oyuncu. Esaretin Bedeli (1994), Evrenin Askerleri (1992), Genç Silahşörler 2 (1990), Kazaam (1996) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Thomas K. Schellenberg | Tom Schellenberg | Thomas
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1996 Komedi Yönetmen Asistanı 2.8 20,617
1995 Aksiyon Yönetmen Asistanı 5.2 10,034

Ölümcül Dövüş
1995 Aksiyon Yönetmen Asistanı 5.8 89,261

Esaretin Bedeli
1994 Suç Yönetmen Asistanı 9.3 1,941,272

Şehirli Züppeler 2
1994 Macera Yönetmen Asistanı 5.4 15,782

Makinadaki Hayalet
1993 Korku Yönetmen Asistanı 4.4 2,743
1993 Aksiyon Yönetmen Asistanı 5.5 13,005
1993 Aksiyon Yönetmen Asistanı 5.7 4,136

Evrenin Askerleri
1992 Aksiyon Yönetmen Asistanı 6.0 74,383

Zehirli Sarmaşık
1992 Dram Yönetmen Asistanı 5.4 15,144

Genç Silahşörler 2
1990 Aksiyon Yönetmen Asistanı 6.5 26,571
1990 Korku Yönetmen Asistanı 6.6 3,131

Yeraltı Canavarı
1990 Komedi Yönetmen Asistanı 7.1 101,381
1989 Korku Yönetmen Asistanı 5.7 496

Gece Yarısından Sonra
1989 Korku Yönetmen Asistanı 5.6 1,128
1989 Aksiyon Yönetmen Asistanı
Oyuncu
6.3 1,768
1988 Komedi Yönetmen Asistanı 5.3 2,424
1988 Aksiyon Çeşitli 7.0 6,380
Film Altyazıları
Red Sparrow (3,255) Hostiles (2,738) Den of Thieves (2,681) Maze Runner: The Death Cure (2,174) 12 Strong (2,012) Wildling (1,772) The Commuter (1,023) Peter Rabbit (1,013) Submergence (866) A Quiet Place (745)
Dizi Altyazıları
La casa de papel (6,433) The Terror (3,374) The Flash (2,708) Legion (2,671) The Crossing (2,186) Vikings (1,353) Supernatural (1,346) The Expanse (1,258) The Big Bang Theory (1,128) Fear the Walking Dead (1,018)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018