Giriş Kayıt
Thomas Schellenberg

Thomas Schellenberg


Yönetmen Asistanı, Oyuncu

Thomas Schellenberg, yönetmen asistanı, oyuncu. Esaretin Bedeli (1994), Evrenin Askerleri (1992), Genç Silahşörler 2 (1990), Kazaam (1996) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Thomas K. Schellenberg | Tom Schellenberg | Thomas
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1996 Komedi Yönetmen Asistanı 2.8 20,093
1995 Aksiyon Yönetmen Asistanı 5.2 9,590

Ölümcül Dövüş
1995 Aksiyon Yönetmen Asistanı 5.8 84,690

Esaretin Bedeli
1994 Suç Yönetmen Asistanı 9.3 1,791,636

Şehirli Züppeler 2
1994 Macera Yönetmen Asistanı 5.4 15,301

Makinadaki Hayalet
1993 Korku Yönetmen Asistanı 4.4 2,743
1993 Aksiyon Yönetmen Asistanı 5.5 12,199
1993 Aksiyon Yönetmen Asistanı 5.7 4,136

Evrenin Askerleri
1992 Aksiyon Yönetmen Asistanı 6.0 71,081

Zehirli Sarmaşık
1992 Dram Yönetmen Asistanı 5.3 14,379

Genç Silahşörler 2
1990 Macera Yönetmen Asistanı 6.4 24,839
1990 Korku Yönetmen Asistanı 4.3 476

Yeraltı Canavarı
1990 Komedi Yönetmen Asistanı 7.1 94,895
1989 Aksiyon Yönetmen Asistanı
Oyuncu
6.3 1,768
1988 Komedi Yönetmen Asistanı 5.3 2,424
1988 Aksiyon Çeşitli 7.0 6,380
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017