Giriş Kayıt
Puk Scharbau

Puk Scharbau (48)


Oyuncu

Puk Scharbau, 06 Mayıs 1969 Danimarka doğumlu oyuncu. Skyggen (1998), (2011) Köprü (2011), (2008) Son Derece Mutlu (2008), (2008) Rejsen til Saturn (2008) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 06 Mayıs 1969
Doğum Yeri: Danimarka
Burcu: Boğa
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Köprü
2011 Suç Oyuncu 8.6 35,978
2010 41 Komedi Oyuncu 6.7 1,051

Zamanda Yolculuk: Viking'in Laneti
2009 40 Macera Oyuncu 5.4 203
2008 39 Animasyon Oyuncu 5.7 1,859

Son Derece Mutlu
2008 39 Dram Oyuncu 6.9 4,419

Cinayet
2007 Suç Oyuncu 8.4 19,264
2005 36 Dram Oyuncu 6.4 316
1998 29 Macera Oyuncu 5.0 164
1998 29 Gerilim Oyuncu 6.6 961
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017