Giriş Kayıt
Erik Schaper

Erik Schaper


Makyaj, Özel Efekt

Erik Schaper, makyaj, Özel efekt. Vampire's Kiss (1988), Article 99 (1992), (1990) Çocuk Oyunu 2 (1990), (1992) Eyvah Çocuk Büyüdü (1992) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Erik D. Schaper
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2012 Animasyon Özel Efekt 7.0 79,055
2003 Macera Makyaj 5.9 3,867
2001 Dram Özel Efekt 8.7 99,118

Çılgınlar Ve Sevgililer
2000 Komedi Özel Efekt 5.5 121,409

Bordello'nun Kanı
1996 Korku Çeşitli 5.3 10,743
1995 Fantastik Çeşitli 4.3 1,845

Sevimli Hayalet Casper
1995 Komedi Çeşitli 6.0 93,693
1995 Korku Makyaj 4.0 5,371

Şeytan'ın Şovalyesi
1995 Komedi Özel Efekt
Çeşitli
6.7 17,442
1993 Komedi Çeşitli 5.1 3,064

Eyvah Çocuk Büyüdü
1992 Macera Makyaj 4.7 34,182
1992 Dram Makyaj 6.1 2,480

Çocuk Oyunu 2
1990 Korku Makyaj 5.7 34,043
1989 Komedi Makyaj 3.7 1,602
1989 Komedi Özel Efekt 6.2 9,648

Kilise Bodrumundan Masallar
1989 Komedi Çeşitli 8.0 16,718
1988 Komedi Makyaj 5.9 10,379
1988 Korku Makyaj 3.6 209
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (117,654) The Defenders (5,481) Rick and Morty (3,698) The Strain (2,491) Suits (1,877) The Sinner (1,587) Mr. Mercedes (1,349) Fargo (1,156) Breaking Bad (993) Twin Peaks (858)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017