Giriş Kayıt
Tom Schanley

Tom Schanley (55)


Oyuncu, Senarist, Yapımcı

Thomas Lee Schanley, 05 Mayıs 1961 ABD doğumlu oyuncu, senarist, yapımcı. Gringo'yu Yakala (2012) yapımıyla biliniyor.

Gerçek İsmi: Thomas Lee Schanley
Doğum Tarihi: 05 Mayıs 1961
Doğum Yeri: ABD
Burcu: Boğa
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 53 Komedi Çeşitli 7.5 14,178
2014 53 Komedi Oyuncu 7.3 11
2013 Aksiyon Oyuncu 7.7 14,327

Gringo'yu Yakala
2012 51 Aksiyon Oyuncu 7.0 90,235

Daha İyi Bir Hayat
2011 50 Dram Oyuncu 7.2 13,284
2010 Dram Oyuncu 6.3 641
2008 47 Western Oyuncu    
2006 45 Aksiyon Senarist
Yapımcı
5.9 663

Komplo Teorisi
1997 36 Aksiyon Oyuncu 6.7 79,332

Ateş Altında Cesaret
1996 35 Dram Oyuncu 6.6 41,908
1995 Aksiyon Oyuncu 6.6 13,781
1993 Dram Oyuncu 7.8 7,775

Melrose Place 1
1992 Dram Oyuncu 5.8 8,720
1989 28 Dram Oyuncu 5.3 846
1987 26 Aksiyon Oyuncu    
1985 24 Gerilim Oyuncu 5.5 500

Sarı Gül
1984 Dram Oyuncu    

Hanedan
1981 Dram Oyuncu 6.2 4,706
Film Altyazıları
Live by Night (9,479) Why Him? (6,593) Rogue One (3,362) Resident Evil: The Final Chapter (3,336) Patriots Day (2,380) Assassin's Creed (2,110) Hidden Figures (2,007) Paterson (1,299) Split (1,241) Allied (950)
Dizi Altyazıları
The Flash (5,129) Black Sails (4,175) Into the Badlands (3,221) Legion (2,380) The 100 (2,136) Vikings (1,831) Taken (1,539) The Originals (1,456) Designated Survivor (1,446) Arrow (1,415)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017