Giriş Kayıt
Tom Schanley

Tom Schanley (57)


Oyuncu, Senarist, Yapımcı

Thomas Lee Schanley, 05 Mayıs 1961 ABD doğumlu oyuncu, senarist, yapımcı. Gringo'yu Yakala (2012) yapımıyla biliniyor.

Gerçek İsmi: Thomas Lee Schanley
Doğum Tarihi: 05 Mayıs 1961
Doğum Yeri: ABD
Burcu: Boğa
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 57 Bilim-Kurgu Oyuncu 3.3 15
2014 53 Komedi Çeşitli 7.5 15,083

Senden Nefret Etmemin 10 Sebebi
2014 53 Komedi Oyuncu 6.9 23
2013 Aksiyon Oyuncu 7.7 14,846

Gringo'yu Yakala
2012 51 Aksiyon Oyuncu 7.0 95,024

Daha İyi Bir Hayat
2011 50 Dram Oyuncu 7.2 13,630
2010 Dram Oyuncu 6.3 641
2008 47 Western Oyuncu    
2006 45 Aksiyon Senarist
Yapımcı
5.9 663

Komplo Teorisi
1997 36 Aksiyon Oyuncu 6.7 83,967

Ateş Altında Cesaret
1996 35 Dram Oyuncu 6.6 44,616
1995 Aksiyon Oyuncu 6.6 14,433
1993 Dram Oyuncu 7.8 7,775

Melrose Place 1
1992 Dram Oyuncu 5.8 9,478
1989 28 Dram Oyuncu 5.3 846
1987 26 Aksiyon Oyuncu    
1985 24 Gerilim Oyuncu 5.5 500

Sarı Gül
1983 Dram Oyuncu 7.9 137

Hanedan
1981 Dram Oyuncu 6.3 5,360
Film Altyazıları
Rampage (15,251) Ready Player One (10,845) Escape Plan 2: Hades (4,746) Tomb Raider (1,697) The Cured (1,513) Blockers (1,217) Den 12. mann (710) Set It Up (539) Black Panther (532) Journey's End (463)
Dizi Altyazıları
Westworld (15,901) 12 Monkeys (2,944) Into the Badlands (2,690) La casa de papel (2,154) The 100 (1,692) Legion (1,408) Fear the Walking Dead (1,126) The Crossing (1,084) The Expanse (973) Unsolved (947)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018