Giriş Kayıt
Stefan Scaini

Stefan Scaini


Yönetmen

Stefan Scaini, yönetmen. Degrassi: The Next Generation (2001), Anne of Green Gables: The Continuing Story (2000), Republic of Doyle (2010), Life with Boys (2011) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Stefan Scani
Web Sitesi:
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Yönetmen 5.9 315
2013 Aile Yönetmen 6.8 196
2011 Komedi Yönetmen 6.5 645
2010 Komedi Yönetmen 7.7 1,996

Ajan Connor
2009 Aile Yönetmen 6.6 109
2007 Dram Yönetmen 8.3 5,165
2005 Biyografi Yönetmen    
2001 Dram Yönetmen 7.4 9,410
2000 Dram Yönetmen 6.8 3,225
Film Altyazıları
Live by Night (9,691) Why Him? (6,608) Rogue One (3,372) Resident Evil: The Final Chapter (3,350) Patriots Day (2,388) Assassin's Creed (2,118) Hidden Figures (2,027) Paterson (1,303) Split (1,245) Allied (954)
Dizi Altyazıları
The Flash (5,196) Black Sails (4,188) Into the Badlands (3,224) Legion (2,386) The 100 (2,139) Vikings (1,836) Arrow (1,624) Taken (1,548) The Originals (1,457) Designated Survivor (1,449)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017