Giriş Kayıt
Stefan Scaini

Stefan Scaini


Yönetmen

Stefan Scaini, yönetmen. Degrassi: The Next Generation (2001), Anne of Green Gables: The Continuing Story (2000), Republic of Doyle (2010), Life with Boys (2011) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Stefan Scani
Web Sitesi:
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Aksiyon Yönetmen 6.3 186
2015 Yönetmen 5.9 315
2014 Komedi Yönetmen 8.0 355
2013 Aile Yönetmen 6.8 196
2011 Komedi Yönetmen 6.5 645
2010 Komedi Yönetmen 7.5 2,209

Ajan Connor
2009 Aile Yönetmen 6.6 109
2007 Dram Yönetmen 8.3 5,917
2005 Biyografi Yönetmen    
2001 Dram Yönetmen 7.4 9,650
2000 Dram Yönetmen 6.9 3,471
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017