Giriş Kayıt
Ian Scaife

Ian Scaife


Yapımcı, Yapım Yöneticisi

Ian Scaife, yapımcı, yapım yöneticisi.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2003 Komedi Yapımcı 7.9 3,889
2002 Suç Yapımcı 8.4 10,371
1997 Dram Yapımcı    

Sherlock Holmes'un Maceraları
1984 Suç Yapım Yöneticisi 8.8 15,850
1984 Dram Yapım Yöneticisi    
Dizi Altyazıları
Vikings (18,585) Black Mirror (6,082) The Flash (5,068) Shameless (4,532) Supernatural (3,434) The Big Bang Theory (3,269) The Blacklist (1,764) Star Trek: Discovery (1,578) Knightfall (1,276) Black Lightning (1,245)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018