Giriş Kayıt
Richard Saxton

Richard Saxton


Oyuncu

Richard Saxton, oyuncu.

Diğer Bir İsmi: Richard Saxon | Richard L.D. Saxton
Boyu: 1.83 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

İyi Bir Yalan
2014 Dram Oyuncu 7.4 23,634
2014 Dram Oyuncu 6.2 6,638

Çılgın Haber Ekibi
2013 Komedi Oyuncu 6.3 146,759

Simone
2002 Komedi Oyuncu 6.1 54,235

Daha Kötüsü Olamaz
2001 Komedi Oyuncu 5.5 12,604

Bir Şans Daha
2000 Dram Oyuncu 5.7 17,772

Çatlak profesör II - Klump ailesi
2000 Komedi Oyuncu 4.3 41,864
2000 Korku Oyuncu 5.7 122
2000 Dram Oyuncu    
1999 Dram Oyuncu 8.8 51,806

Başkanın Adamları
1997 Komedi Oyuncu 7.1 72,148

Cehennemden Daha Sıcak
1997 Aksiyon Oyuncu 5.4 64,095

Eve Uçuş
1996 Macera Oyuncu 6.8 21,029
1994 Bilim-Kurgu Oyuncu 7.1 885
1994 Dram Oyuncu 4.8 557
Film Altyazıları
Red Sparrow (6,143) Den of Thieves (2,782) Maze Runner: The Death Cure (2,501) Hostiles (1,921) Winchester (1,717) A martfüi rém (1,560) Bleeding Steel (1,519) 12 Strong (1,359) The Commuter (1,253) Submergence (632)
Dizi Altyazıları
Westworld (10,832) La casa de papel (7,326) The Big Bang Theory (3,428) Gotham (2,969) Supernatural (2,922) The Terror (2,686) Agents of S.H.I.E.L.D. (2,649) Arrow (2,051) The Flash (1,369) Vikings (1,345)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018