Giriş Kayıt
Richard Saxton

Richard Saxton


Oyuncu

Richard Saxton, oyuncu.

Diğer Bir İsmi: Richard Saxon | Richard L.D. Saxton
Boyu: 1.83 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

İyi Bir Yalan
2014 Dram Oyuncu 7.4 21,303
2014 Dram Oyuncu 6.1 5,301

Çılgın Haber Ekibi
2013 Komedi Oyuncu 6.3 136,864

Simone
2002 Komedi Oyuncu 6.1 53,067

Daha Kötüsü Olamaz
2001 Komedi Oyuncu 5.5 12,604

Bir Şans Daha
2000 Dram Oyuncu 5.7 17,772

Çatlak profesör II - Klump ailesi
2000 Komedi Oyuncu 4.3 39,763
2000 Korku Oyuncu 5.7 122
2000 Dram Oyuncu    
1999 Dram Oyuncu 8.8 46,810

Başkanın Adamları
1997 Komedi Oyuncu 7.1 69,185
1997 Aksiyon Oyuncu 5.4 60,220

Eve Uçuş
1996 Macera Oyuncu 6.8 20,264
1994 Bilim-Kurgu Oyuncu 7.1 885
1994 Dram Oyuncu    
Film Altyazıları
Passengers (8,067) Doctor Strange (4,006) Assassin's Creed (3,849) Arrival (2,751) Allied (2,611) xXx: Return of Xander Cage (2,581) Moana (1,776) Forushande (1,593) Hacksaw Ridge (1,592) Split (1,429)
Dizi Altyazıları
The Flash (8,468) Supernatural (8,164) Legion (8,092) Arrow (5,942) Black Sails (3,758) Agents of S.H.I.E.L.D. (3,750) Vikings (3,715) Taboo (3,713) Suits (3,296) The Expanse (3,064)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017