Giriş Kayıt
Matt Sawelson

Matt Sawelson


Sesler

Matt Sawelson, sesler. Brothers & Sisters (2006), (2016) Batı Dünyası (2016), (2011) Şüpheli Şahıs (2011), (1993) Şirket (1993) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Matt G. Sawelson | Matthew G. Sawelson | Matthew S
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Frekans
2016 Dram Sesler 7.6 9,904

Batı Dünyası
2016 Dram Sesler 8.9 246,831

Şüpheli Şahıs
2011 Aksiyon Sesler 8.5 142,644
2006 Dram Sesler 7.3 19,656

CSI: Miami 1
2002 Aksiyon Sesler 6.4 47,157
2002 Komedi Sesler    
2001 Aksiyon Sesler 7.6 39,913

Joe Black
1998 Dram Sesler 7.2 183,251
1998 Belgesel Sesler 7.7 1,680
1997 Suç Sesler 7.8 10,108
1997 Suç Sesler 7.2 2,304
1997 Dram Sesler    
1996 Dram Sesler    
1996 Aksiyon Sesler    
1996 Komedi Sesler 7.0 2,545
1994 Aksiyon Sesler 5.8 6,484

İnsanlık Yolu
1994 Komedi Sesler 6.7 11,206
1994 Dram Sesler 6.1 10,165

Makinadaki Hayalet
1993 Korku Sesler 4.4 2,743

Şirket
1993 Gerilim Sesler 6.8 97,146
1993 Komedi Sesler 7.2 49,150

Kadın Kokusu
1992 Dram Sesler 8.0 213,974

Hayvan Mezarlığı 2
1992 Aksiyon Sesler 4.8 14,727
1992 Komedi Sesler 4.6 2,448

Erkek Oyunu
1991 Komedi Sesler 6.1 8,800
1991 Dram Sesler    
1991 Aksiyon Sesler 5.8 6,423

Kral Ralph
1991 Komedi Sesler 5.2 13,186
1991 Aksiyon Sesler 6.0 2,651

Tutku Sarayı
1990 Dram Sesler 6.5 6,378

Evimiz Hollwood'da
1990 Dram Sesler 6.2 25,606

İki Erkek Bir Kadın
1989 Dram Sesler 6.8 18,815

Simpsonlar
1989 Animasyon Sesler 8.8 304,421

Çılgın Beyzbolcular
1989 Komedi Sesler 7.2 52,970
1988 Dram Sesler 7.8 20

İlişki
1988 Dram Sesler 5.0 4,364
Dizi Altyazıları
Vikings (16,936) Black Mirror (5,554) The Flash (4,771) Shameless (4,272) Supernatural (2,925) The Big Bang Theory (2,759) The Blacklist (1,504) Star Trek: Discovery (1,442) Knightfall (1,197) Black Lightning (1,187)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018