Giriş Kayıt
Matt Sawelson

Matt Sawelson


Sesler

Matt Sawelson, sesler. Brothers & Sisters (2006), (2016) Batı Dünyası (2016), (2011) Şüpheli Şahıs (2011), (1993) Şirket (1993) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Matt G. Sawelson | Matthew G. Sawelson | Matthew S
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Frekans
2016 Dram Sesler 7.7 7,436

Batı Dünyası
2016 Dram Sesler 9.1 149,569

Şüpheli Şahıs
2011 Aksiyon Sesler 8.5 134,133
2006 Dram Sesler 7.3 19,136

CSI: Miami 1
2002 Aksiyon Sesler 6.4 45,337
2002 Komedi Sesler    
2001 Aksiyon Sesler 7.6 38,580

Joe Black
1998 Dram Sesler 7.1 174,886
1998 Belgesel Sesler 7.7 1,680
1997 Suç Sesler 7.8 10,108
1997 Suç Sesler    
1997 Dram Sesler    
1996 Dram Sesler    
1996 Aksiyon Sesler    
1994 Aksiyon Sesler 5.8 6,403

İnsanlık Yolu
1994 Komedi Sesler 6.7 11,206
1994 Dram Sesler 6.1 9,763

Makinadaki Hayalet
1993 Korku Sesler 4.4 2,743

Şirket
1993 Gerilim Sesler 6.8 92,028
1993 Komedi Sesler 7.2 47,236

Kadın Kokusu
1992 Dram Sesler 8.0 202,281

Hayvan Mezarlığı 2
1992 Aksiyon Sesler 4.7 13,813
1992 Komedi Sesler 4.6 2,448

Erkek Oyunu
1991 Komedi Sesler 6.0 8,481
1991 Dram Sesler    
1991 Aksiyon Sesler 5.8 6,423

Kral Ralph
1991 Komedi Sesler 5.2 12,882
1991 Aksiyon Sesler 6.0 2,651

Tutku Sarayı
1990 Dram Sesler 6.5 5,853

Evimiz Hollwood'da
1990 Dram Sesler 6.2 24,359

İki Erkek Bir Kadın
1989 Dram Sesler 6.8 17,927

Simpsonlar
1989 Animasyon Sesler 8.8 282,477

Çılgın Beyzbolcular
1989 Komedi Sesler 7.2 50,647
1988 Dram Sesler 7.8 20

İlişki
1988 Dram Sesler 4.9 4,147
Dizi Altyazıları
Supernatural (9,420) Legion (9,035) Arrow (6,472) The Flash (5,684) The 100 (5,645) Black Sails (4,022) Agents of S.H.I.E.L.D. (3,642) The Big Bang Theory (3,584) Suits (3,480) The Expanse (3,211)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017