Giriş Kayıt
Matt Sawelson

Matt Sawelson


Sesler

Matt Sawelson, sesler. Brothers & Sisters (2006), (2016) Batı Dünyası (2016), (2011) Şüpheli Şahıs (2011), (1993) Şirket (1993) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Matt G. Sawelson | Matthew G. Sawelson | Matthew S
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Frekans
2016 Dram Sesler 7.7 8,838

Batı Dünyası
2016 Dram Sesler 9.0 189,325

Şüpheli Şahıs
2011 Aksiyon Sesler 8.5 137,146
2006 Dram Sesler 7.3 19,335

CSI: Miami 1
2002 Aksiyon Sesler 6.4 45,996
2002 Komedi Sesler    
2001 Aksiyon Sesler 7.6 39,091

Joe Black
1998 Dram Sesler 7.1 178,051
1998 Belgesel Sesler 7.7 1,680
1997 Suç Sesler 7.8 10,108
1997 Suç Sesler    
1997 Dram Sesler    
1996 Dram Sesler    
1996 Aksiyon Sesler    
1994 Aksiyon Sesler 5.8 6,484

İnsanlık Yolu
1994 Komedi Sesler 6.7 11,206
1994 Dram Sesler 6.1 9,983

Makinadaki Hayalet
1993 Korku Sesler 4.4 2,743

Şirket
1993 Gerilim Sesler 6.8 93,935
1993 Komedi Sesler 7.2 47,980

Kadın Kokusu
1992 Dram Sesler 8.0 206,450

Hayvan Mezarlığı 2
1992 Aksiyon Sesler 4.7 13,813
1992 Komedi Sesler 4.6 2,448

Erkek Oyunu
1991 Komedi Sesler 6.0 8,481
1991 Dram Sesler    
1991 Aksiyon Sesler 5.8 6,423

Kral Ralph
1991 Komedi Sesler 5.2 12,882
1991 Aksiyon Sesler 6.0 2,651

Tutku Sarayı
1990 Dram Sesler 6.5 5,853

Evimiz Hollwood'da
1990 Dram Sesler 6.2 24,831

İki Erkek Bir Kadın
1989 Dram Sesler 6.8 18,503

Simpsonlar
1989 Animasyon Sesler 8.8 290,212

Çılgın Beyzbolcular
1989 Komedi Sesler 7.2 51,568
1988 Dram Sesler 7.8 20

İlişki
1988 Dram Sesler 4.9 4,242
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017