Giriş Kayıt
Mark Savela

Mark Savela


Görsel Efekt

Mark Savela, görsel efekt. Yıldız Geçidi Atlantis (2004), Yıldız Geçidi Evren (2009), Gerçek Efsaneler (1998), Gerçek Efsaneler 2 (2000) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Mark Savella
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Bilim-Kurgu Görsel Efekt 4.9 3,619
2015 Dram Görsel Efekt 7.0 7,166
2014 Dram Görsel Efekt 5.2 487
2012 Aksiyon Görsel Efekt 6.6 3,508

Yıldız Geçidi Evren
2009 Dram Görsel Efekt 7.7 41,095

Kar Patileri
2008 Macera Görsel Efekt    
2007 Bilim-Kurgu Görsel Efekt    
2006 Komedi Görsel Efekt    

Kahraman Köpek
2004 Aile Görsel Efekt 5.5 811

Yıldız Geçidi Atlantis
2004 Aksiyon Görsel Efekt 8.1 51,771

Noel Baba 2
2002 Komedi Görsel Efekt 5.6 36,729
2002 Aksiyon Görsel Efekt    
2001 Dram Görsel Efekt    
2000 Dram Görsel Efekt 7.1 995

Gerçek Efsaneler 2
2000 Korku Görsel Efekt 4.1 13,186

Geçit
2000 Biyografi Görsel Efekt    

Gizem Avcısı
1999 Fantastik Görsel Efekt 6.6 4,638
1999 Gerilim Görsel Efekt    
1999 Bilim-Kurgu Görsel Efekt 7.2 947
1999 Korku Görsel Efekt    

Gerçek Efsaneler
1998 Korku Görsel Efekt 5.5 50,118
1998 Komedi Görsel Efekt 6.5 1,105

Chucky'nin Gelini
1998 Komedi Görsel Efekt 5.4 42,044
1998 Korku Görsel Efekt    

Tehlikeli Yaratıklar
1997 Korku Görsel Efekt 5.9 38,745

Yıldız Geçidi SG-1
1997 Aksiyon Görsel Efekt 8.4 69,232
1997 Aksiyon Görsel Efekt 7.5 7,696

Erdem Savaşçıları
1997 Aksiyon Görsel Efekt 4.6 2,322
1994 Macera Görsel Efekt 8.2 4,861
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017