Giriş Kayıt
Tom Saunders

Tom Saunders


Yapımcı, Senarist, Oyuncu

Tom Saunders, yapımcı, senarist, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2003 Komedi Yapımcı
Oyuncu
8.9 228,317
2002 Komedi Yapımcı    
1997 Komedi Yapımcı
Senarist
6.9 14,430
1995 Komedi Yapımcı
Senarist
7.9 11,233
1992 Komedi Yapımcı
Senarist
8.5 5,884
Film Altyazıları
Baywatch (16,170) Guardians of the Galaxy Vol. 2 (3,442) Dangal (2,652) 6 Days (2,602) Dunkirk (2,410) Lady Macbeth (2,372) Security (1,958) King Arthur: Legend of the Sword (1,492) Wakefield (1,385) Alien: Covenant (1,140)
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (134,693) The Defenders (5,766) Rick and Morty (4,388) The Strain (3,059) Suits (2,189) The Sinner (1,684) Mr. Mercedes (1,522) Fargo (1,310) Breaking Bad (1,172) Preacher (1,090)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017