Giriş Kayıt
Greg Saunders

Greg Saunders


Oyuncu

Greg Saunders, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Dram Çeşitli    
2016 Bilim-Kurgu Çeşitli 5.0 191
2013 Macera Çeşitli 7.6 1,013
2010 Dram Oyuncu 6.5 864

Hayvan Krallığı
2010 Suç Çeşitli 7.3 47,241

Seks Olmadan Bir Yılım
2009 Komedi Oyuncu 5.8 824
2007 Dram Oyuncu 7.2 780

Şüpheli Cinayet
2006 Suç Oyuncu    
2006 Aksiyon Oyuncu    
2003 Aksiyon Oyuncu 6.5 22,270
2002 Dram Oyuncu    
Film Altyazıları
Resident Evil: The Final Chapter (11,774) Live by Night (6,264) Hidden Figures (5,477) Rogue One (4,919) Split (4,609) Paterson (3,830) Assassin's Creed (3,804) Patriots Day (3,601) Allied (3,375) Passengers (1,532)
Dizi Altyazıları
Legion (9,117) Arrow (5,386) The Flash (3,301) The 100 (3,299) The Expanse (3,025) Colony (2,399) Designated Survivor (2,171) Vikings (1,874) The Last Kingdom (1,839) The Originals (1,810)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017