Giriş Kayıt
Greg Saunders

Greg Saunders


Oyuncu

Greg Saunders, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Dram Çeşitli 7.9 851
2016 Bilim-Kurgu Çeşitli 5.0 191
2013 Macera Çeşitli 7.4 1,344
2010 Dram Oyuncu 6.5 864

Hayvan Krallığı
2010 Suç Çeşitli 7.3 48,785

Seks Olmadan Bir Yılım
2009 Komedi Oyuncu 5.8 824
2007 Dram Oyuncu 7.2 780

Şüpheli Cinayet
2006 Suç Oyuncu    
2006 Aksiyon Oyuncu    
2003 Aksiyon Oyuncu 6.5 22,951
2002 Dram Oyuncu    
Film Altyazıları
The Foreigner (7,305) The Mountain Between Us (5,188) Flatliners (4,825) Stronger (3,433) Beyond Skyline (3,252) Dunkirk (3,215) American Made (2,167) Kingsman: The Golden Circle (1,949) It (1,669) Victoria & Abdul (1,428)
Dizi Altyazıları
Vikings (12,194) Mr. Robot (6,449) Game of Thrones (3,387) Shameless (2,834) Agents of S.H.I.E.L.D. (2,636) Peaky Blinders (2,179) The Big Bang Theory (1,905) Manhunt: Unabomber (1,898) Stranger Things (1,307) Lucifer (1,298)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017