Giriş Kayıt
Greg Saunders

Greg Saunders


Oyuncu

Greg Saunders, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Dram Çeşitli    
2016 Bilim-Kurgu Çeşitli 5.0 191
2013 Macera Çeşitli 7.6 1,094
2010 Dram Oyuncu 6.5 864

Hayvan Krallığı
2010 Suç Çeşitli 7.3 47,402

Seks Olmadan Bir Yılım
2009 Komedi Oyuncu 5.8 824
2007 Dram Oyuncu 7.2 780

Şüpheli Cinayet
2006 Suç Oyuncu    
2006 Aksiyon Oyuncu    
2003 Aksiyon Oyuncu 6.5 22,356
2002 Dram Oyuncu    
Film Altyazıları
Gold (4,020) Get Out (2,416) Logan (1,936) La La Land (1,246) Split (1,228) The Age of Shadows (1,225) Rings (1,173) Zashchitniki (1,085) The Great Wall (962) Sand Castle (810)
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (4,193) The Blacklist (3,369) Into the Badlands (2,824) Fargo (2,622) The Last Kingdom (2,528) Doctor Who (2,117) The Expanse (1,578) Game of Thrones (1,557) Vikings (1,532) Supernatural (1,249)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017