Giriş Kayıt
Greg Saunders

Greg Saunders


Oyuncu

Greg Saunders, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Dram Çeşitli    
2016 Bilim-Kurgu Çeşitli 5.0 191
2013 Macera Çeşitli 7.5 1,141
2010 Dram Oyuncu 6.5 864

Hayvan Krallığı
2010 Suç Çeşitli 7.3 47,579

Seks Olmadan Bir Yılım
2009 Komedi Oyuncu 5.8 824
2007 Dram Oyuncu 7.2 780

Şüpheli Cinayet
2006 Suç Oyuncu    
2006 Aksiyon Oyuncu    
2003 Aksiyon Oyuncu 6.5 22,456
2002 Dram Oyuncu    
Film Altyazıları
Kidnap (4,295) T2 Trainspotting (3,334) Beauty and the Beast (2,887) Contratiempo (1,506) The Fate of the Furious (1,450) Redivider (1,249) Dangal (1,124) The Boss Baby (1,015) The Great Wall (913) Get Out (798)
Dizi Altyazıları
American Gods (5,859) Better Call Saul (5,691) The Flash (5,553) Twin Peaks (4,159) Lucifer (4,040) Into the Badlands (3,624) Supernatural (3,194) Gotham (2,912) 12 Monkeys (2,522) Fargo (2,467)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017