Giriş Kayıt
Anne Cathrine Sauerberg

Anne Cathrine Sauerberg


Makyaj

Anne Cathrine Sauerberg, makyaj. Kardeşler (2004), En kort en lang (2001), Sabun Köpüğü (2006), Headhunter (2009) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Anne Catrine Sauerberg | Anne-Cathrine Sauerberg
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Komedi Makyaj    

İnancın Tuzağı
2016 Dram Makyaj 7.0 6,886
2016 Komedi Makyaj 5.3 150
2015 Gerilim Makyaj 7.0 745

İnsanlar ve Tavuklar
2015 Komedi Makyaj 6.7 6,531

İkinci Bir Şans
2014 Dram Makyaj 6.8 3,088
2014 Dram Makyaj 6.7 852
2014 Dram Makyaj 6.5 642
2012 Komedi Makyaj 5.9 923
2012 Dram Makyaj 5.9 259
2010 Komedi Makyaj 4.2 43
2010 Komedi Makyaj 5.2 719

Aile
2010 Dram Makyaj 6.7 1,033
2009 Gerilim Makyaj 6.7 1,537

Zamanda Yolculuk: Viking'in Laneti
2009 Macera Makyaj 5.4 203

Dansçılar
2008 Dram Makyaj 5.9 326

Korkma Benden
2008 Dram Makyaj 6.4 1,334
2006 Macera Makyaj 4.2 114
2006 Aile Makyaj 6.3 138
2006 Dram Makyaj 6.6 666

Sabun Köpüğü
2006 Komedi Makyaj 6.6 1,660
2005 Komedi Makyaj 5.6 737
2005 Dram Makyaj 6.4 316
2005 Aile Makyaj 5.3 171

Kardeşler
2004 Dram Makyaj 7.6 9,586

Aşka Dair Her Şey
2003 Dram Makyaj 5.5 7,206
2001 Komedi Makyaj 6.0 2,597

Belalı Ev
2001 Aile Makyaj 5.3 421
2001 Komedi Makyaj 5.1 496
2001 Komedi Makyaj 5.6 562
2000 Macera Makyaj 5.5 591
1997 Komedi Makyaj 5.7 333
1996 Komedi Makyaj 6.9 890
1995 Makyaj 4.5 42
1993 Dram Makyaj 7.4 1,365
1992 Dram Makyaj 6.9 170
1991 Savaş Makyaj 5.7 87
1991 Dram Makyaj 7.0 1,284
Dizi Altyazıları
The Flash (5,049) Black Sails (4,437) Into the Badlands (3,960) Iron Fist (2,753) Vikings (1,851) Legion (1,586) Game of Thrones (1,378) Billions (1,351) Arrow (1,308) The 100 (1,247)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017