Giriş Kayıt
Oley Sassone

Oley Sassone


Yönetmen, Kameraman, Yapımcı, Senarist

New Orleans, Louisiana, USA, New Orleans, Louisiana, ABD doğumlu yönetmen, kameraman, yapımcı, senarist. Wild Hearts Can't Be Broken (1991), The Fantastic Four (1994), Martial Law (1998), Mortal Kombat: Conquest (1998) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: New Orleans, Louisiana, USA
Doğum Yeri: New Orleans, Louisiana, ABD
Diğer Bir İsmi: Francis 'Oley' Sassone
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Belgesel Oyuncu 7.5 19
2013 Suç Yönetmen    
2011 Gerilim Yapım Yöneticisi 5.0 735

İblislerin Gecesi
2009 Korku Yapımcı 4.7 6,266
2006 Dram Yönetmen Asistanı 6.0 322
2001 Aksiyon Yönetmen 6.1 3,156
1999 Suç Yönetmen    
1998 Aksiyon Yönetmen 6.6 3,278
1998 Komedi Yönetmen 7.1 1,710
1996 Dram Yönetmen
Senarist
3.9 266

Zeyna: Savaşçı Prenses
1995 Aksiyon Yönetmen 6.7 35,206

Herkül: Efsanevi Seyahatler
1995 Aksiyon Yönetmen 6.5 23,183
1994 Aksiyon Kameraman
Yönetmen
Çeşitli
3.9 3,803

Av Peşinde
1991 Suç Yönetmen 6.6 1,831
1991 Dram Yapımcı
Senarist
7.2 4,072
1988 Dram Kameraman 5.8 3,112
1987 Dram Kameraman 6.0 693
Dizi Altyazıları
Shameless (5,783) Vikings (4,227) Game of Thrones (3,097) Mr. Robot (2,266) Supernatural (1,869) Lucifer (1,520) Outlander (1,471) The Big Bang Theory (1,400) Arrow (1,319) Manhunt: Unabomber (1,245)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017