Giriş Kayıt
Oley Sassone

Oley Sassone


Yönetmen, Kameraman, Yapımcı, Yönetmen Asistanı

New Orleans, Louisiana, USA, New Orleans, Louisiana, ABD doğumlu yönetmen, kameraman, yapımcı, yönetmen asistanı. Wild Hearts Can't Be Broken (1991), The Fantastic Four (1994), Martial Law (1998), Mortal Kombat: Conquest (1998) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: New Orleans, Louisiana, USA
Doğum Yeri: New Orleans, Louisiana, ABD
Diğer Bir İsmi: Francis 'Oley' Sassone
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Belgesel Oyuncu 7.5 19
2013 Suç Yönetmen    
2011 Gerilim Yapım Yöneticisi 5.0 735

İblislerin Gecesi
2009 Korku Yapımcı 4.7 5,983
2006 Dram Yönetmen Asistanı 6.0 322
2001 Aksiyon Yönetmen 6.1 3,128
1999 Suç Yönetmen    
1998 Aksiyon Yönetmen 6.6 3,278
1998 Komedi Yönetmen 7.1 1,710

Zeyna: Savaşçı Prenses
1995 Aksiyon Yönetmen 6.7 33,691

Herkül
1995 Aksiyon Yönetmen 6.5 22,143
1994 Aksiyon Kameraman
Yönetmen
Çeşitli
3.9 3,509

Av Peşinde
1991 Suç Yönetmen 6.6 1,734
1991 Dram Yapımcı
Senarist
7.2 3,897
1988 Dram Kameraman 5.8 3,020
1987 Dram Kameraman 6.0 693
Film Altyazıları
Resident Evil: The Final Chapter (12,109) Live by Night (7,123) Hidden Figures (5,654) Rogue One (5,078) Split (4,728) Paterson (4,017) Assassin's Creed (3,964) Patriots Day (3,840) Allied (3,493) Passengers (1,589)
Dizi Altyazıları
Legion (9,272) Arrow (5,532) The 100 (3,585) The Flash (3,383) The Expanse (3,131) Designated Survivor (2,572) Colony (2,531) The Last Kingdom (2,000) The Originals (1,982) Vikings (1,974)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017