Giriş Kayıt
Samir Sarkar

Samir Sarkar (43)


Kameraman, Oyuncu, Yönetmen Asistanı, Görüntü Yönetmeni

Samir Sarkar, 25 Ocak 1974 Singapore doğumlu kameraman, oyuncu, yönetmen asistanı, görüntü yönetmeni. Guru (2007), Dor (2006), Minsaara Kanavu (1997), Naach (2004) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 25 Ocak 1974
Doğum Yeri: Singapore
Diğer Bir İsmi: Sameer Sarkar | Sam Sarkar
Burcu: Kova
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Pi'nin Yaşamı
2012 38 Macera Çeşitli 7.9 479,432
2011 37 Belgesel Görüntü Yönetmeni 6.7 9
2010 36 Komedi 7.2 926
2007 33 Biyografi Kameraman 7.8 14,855
2006 32 Dram Kameraman 8.0 4,484
2006 32 Aksiyon Kameraman 5.7 1,417
2005 31 Komedi Görüntü Yönetmeni 3.6 357
2005 31 Romantik Kameraman 5.0 262
2004 30 Müzikal Kameraman 4.5 502
2004 30 Dram Oyuncu 7.1 9,292
2004 30 Kameraman 6.4 256
2004 30 Belgesel Görüntü Yönetmeni 7.6 21

Yaşama Sanatı
2001 27 Belgesel Yönetmen Asistanı 7.6 348
2001 27 Macera Yönetmen Asistanı 7.8 5,976
2001 27 Aksiyon Kameraman
Oyuncu
6.7 11,318
2000 26 Dram Oyuncu 7.6 1,859

Vendome Meydanı
1998 24 Suç Oyuncu 6.5 1,771
1998 24 Macera Yönetmen Asistanı
Oyuncu
6.0 259
1997 23 Dram Kameraman 7.0 750
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (113,947) Rick and Morty (4,195) The Defenders (3,264) The Strain (2,911) Suits (1,847) Mr. Mercedes (1,286) The Sinner (1,100) Fargo (1,057) The Last Ship (986) Breaking Bad (955)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017